28 November 2007

Jom Makan-makan!

Assalamualaikum/Salam Sejahtera,

Rakan-rakan, tuan-tuan, puan-puan, cik-cik, encik-encik…..

Saya sekeluarga ingin menjemput semua ke rumah kami pada 1 Disember 2007 untuk makan-makan, minum-minum, borak-borak, etc bersempena majlis house warming + birthday celebration anak kami Idlan Farhan yg ke-3.

Alamat: No 17, Jalan Sutera 2/2, Seksyen 2, Taman Sutera, 43000 Kajang, Selangor
Masa : 1 - 6pm


Semoga kehadiran semua akan memeriahkan lagi majlis. Insyallah.
p/s: Doa selamat bermula jam 12.30 ok.

Rgds,
Yati-Pruzz-Idlan

7 comments:

aida said...

beb, sure lawa rumah hang.. nak cilok idea untuk rumah aku nanti :P

mardhiah12 said...

ala...aku dtg awal/ malam boleh tak :P

tini said...

ala yati, nuar keje la sabtu ni. so aku dtg pas maghrib la bleh ek. makanan dah abis takpe, hidang air teh panas jer pun ok :)

yatipruzz said...

beb..ko jgn benchmark umah aku ngan zarid..umah depa mmg cun!
dtg mlm pon takper...ala tp korang call la aku dulu..kot habis licin food siang korang dtg penat2

eni, awal ko kol bape? kalo 11 rasanye tak sumer siap lagi takper ke? hehe

mardhiah12 said...

malam boleh ker hah :P

kak nieta said...

yati, sorry ek tak dpt dtg umah,keluarga mil dtg ramai2 weekend tu.. :)

Anonymous said...

The wгite-up offers рrοvеn
benefіcial tο us. It’s quitе hеlpful and you're naturally quite well-informed of this type. You have got opened my personal eyes to be able to various views on this subject matter with interesting and sound content.

Here is my web site :: viagra online without prescription