03 December 2007

cerita house-warming @ 1 Dis

Alhamdulillah...majlis berjln lancar, even tho kekadang tak sempat melayan semua yg hadir. Sepatutnye doa selamat bermula jam 1230, tapi last2 org surau dtg after solat zohor. Mujur ramai tetamu datang in staggered...tadela jam-packed rumah hehe. Food pon mujur masih ada yg lebih...kiranye cukup utk semua yg hadir.

Terima kasih eh kepada semua yg dtg...yg memberi hadiah, duit, angpau..etc. Kehadiran korang semua amatlah kami hargai. And minta maaf bebyk di atas segala kekurangan, atau ketidaklayanan kami kepada semua....bila masak sendiri...tuan rumah takleh la nak duduk relaks2 hoho. Tetamu terhormat kami yg terakhir...mardhiah 12 and family..hehe tq eh sudi dtg memlm ke umah aku beb! Ingatkan lepas Aini sekeluarga dah balik, terus nak kemas umah yg macam tongkang pecah...tapi time tgh tidokan idlan...mama nyer sekali terus terbabas. Semlm baru hempas pulas kemas...:) Sori eh kepada sesiapa yg tak dpt goodie bags tuh...mungkin ade yg kami terlupa...dan paling haru, byk packs yg idlan dah bukak sendiri tanpa aku perasan huhuhu.

Kepada umi ku yg tersayang, terima kasih bebyk kerana menjadi chef utama kami...tanpa pertolongan umi konfem kitorang takkan mampu buat semua ni...terharu sesangat dgn pertolongan mak aku...anak dia bukan reti nak masak bebyk :p Kepada papa ku...terima kasih jugak sbb tolong potong rumput and kemas2 rumah kami...rasa tak mampu nak buat berdua ngan pruzz je semua benda hoho

Terima kasih sekali lagi...insya allah panjang umur murah rezeki taun depan kite jumpa lagi!

p/s: gambar leh tgk fotopages...tapi tak sempat snap gambar tetamu...gambar kitorang berdua pon takder huhu sedey!

2 comments:

mardhiah12 said...

yati, tq byk2 sebab sudi terima kami jadi tetamu terakhir, padahal tgk korang letih sgt. aku balik pun tertidur dlm kereta...terima kasih atas layanan yg memuaskan, dan rumah yg cun meletop (kagum aku melihatnya...)

sorry aa buat nyusah ko je. aku pergi pun letih semacam, ko yg melayan lagi ler...

yatipruzz said...

taper beb..terharu kitorng ko sanggup dtg memlm..plus sesat lagik tuh..sian korang :p

pasnih dah kenal umah bley la singgah lagi bebila ahakss