19 February 2008

1] Trip to Ikea last weekend, 2 hours stucked in traffic due to Hindraf's gathering, mmg sgt hampeh. But since we'd promised to buy him this cutie table n chair, still proceed with the journey despite abah yg dah naik darah tahan sabar :p We bought 1 red table, 1 blue chair for Idlan, and 1 round stool for adik baby...lucky adik baby, lambat lagi keluar tapi dah ade kerusi comel menanti :)
abang yg happy!


Compartment isi crayon

2] Ni la projek beads tuh...senget bengot dan caca-marba...trial je, buat pon atas baju kebaya yg confem takleh pakai sampai akhir taun ni kots? Mmg enjoy buat nih...tapi requires high patience and concentration :p
Skang dah siap berangan nak jahit beads utk baju raya time confinement nanti muhhehehe. Kalau adik baby girl, waaa sure mama jahitkan beads utk baju kurung raya dia :)

4 comments:

su said...

tak aci la mama ni..adik baby dpt kerusi murah..nak gak kerusi cam abg idlan..waaaaaa.....

Slamat menjahit beads..klu ade pattern cantik2 jgn lupe bgtau..leh tiru..klu rajin..hahaahha...

Farra said...

kalau deman..confirm pusing balik umah :D

kaezrin said...

lawalah rumah awak yati...akak berkenan tgk...

yatipruzz said...

akak berkenan ngan kaler cat dinding tu ker hehe

anyway toche :)