23 November 2009

Niat di hati nak masuk ofis menyiapkan kerja2 yg tertangguh.
Malangnya bos dah sms suruh pegi workshop esok & lusa di Bukit Kiara Equestrian & Country Club. Apa pasal la buat kat tempat yg pelik2? nak belanjer saya naik kuda kah??? Nak mencari tempat tu satu hal...konfem aku tak reti. Nama je budak membesar di KL, tapi sejak kawin, husband lagi expert jalan2 di kl berbanding diriku..malu malu :p

Nak tak nak, perintah bos harus dipatuhi. Dalam masa yg sama, kena siapkan slides utk product awareness & prepare utk walkthru session by rabu ni. Presentation plak minggu depan, yang best tu siap clash lagi dgn sessi exclusive tea-talk dgn GCEO utk bebudak scholar...aduss pening pala den!

3 comments:

Anonymous said...

busy mengalahkan CEO..whahahhaha

Farra said...

beli GPS maa..sgt mudahhh :)

so firas sape jaga k gi workshop? aku el ni jaga mawaddah

y@tipruzz said...

sape lagi pruzz la...abah mithali :)