05 February 2010

Kata orang, rezeki terpijak namanya.
Husband call ptg kelmarin, time tu dlm lif, otw ke meeting. Katanya, mama nak blanjer gi mana weekend ni?
Ku terkujat...tapi lepas dia explain....waahaaaa hampir terjerit ku dibuatnya.

Terima kasih daun keladi LHDN...lain kali berilah lagi :)

8 comments:

Farra said...

weekend ni kami ke batu pahat pulak..u ol?

tini said...

ni betul2 rezeki terpijak ni :) aku plak dapat surat kata aku takde hutang kat lhdn, lhdn pun tak hutang aku :( ahahhaha

y@tipruzz said...

tak gi mane beb...duduk rumah kemas rumah!

tini, betul ke depa tade hutang ngan ko? better hang cek bebetul slalu pcb derang kan tolak byk gilerr

Ummu Auni Afif said...

tahun 2009 punya ek? yang aku harass org LHDN tu, hahaha!

y@tipruzz said...

beb, aku harass dah lama...since taun lepas. Tp baru ni dpt..kira okla jugak hehe. Few yrs back aku penah dh dpt refund skali. This is the 2nd time la :p

(^o^) myjuliana said...

bestnyer.. nak kena suruh adikku check gak nih.. hehe

tinidewi said...

aku lak ada hutang. banyak lak tu. hampeh. sebabnya ada satu tahun dapat bonus banyak + backdated increment, tapi HR lupa tolak PCB. sabo je la...

y@tipruzz said...

tp time dpt slip gaji tu sure wowwwww heaven nya!!! betul tak hehehe

padahal org lain duk la komplen iskkk byknye pcb yg dipotongggg grrrrrrr