04 August 2008

1] Akibat kelam kabut dgn amendment yg disubmit last minutes, dgn org yg baru dtg install pc, ke hulu hilir ke meja ofismate sbb nak pinjam visio dia…aku terlanggar thumb drive hingga dia kemek, terbelah dua & bengkok. Bila test open file…daaaaaaangggg…file can’t open. Hangin satu badan rasa. Dahla byk benda dicopy dlm tuh sbb all this while bekerja menggunakan laptop ofis. Makanye hari Jumaat lepas diakhiri dgn hati yg sgt tensi. Thumb drive tuh hadiah dr pruzz…zaman dolu2 nyer 128mb harga RM100++…sgt mahal time tuh :p

Mlm tu kat umah, tak puas hati lagi….kucuba godek2 balik dan akhirnya….alhamdulillah berjaya jugak laptopku read file2 dlm tuh. Settle masalah! Tapi still takleh tutup sbb dah pecah…so jadikla begini rupanyer hehehe

after 'direpair'


2] Beg sekolah baru yg sgt besar …ditukar dgn J-card points. Excited benar dia gi school pagi nih :)


3] Dan ni...kes ngidam last minute….semakin dekat nak pop out makin byk plak benda yg teringin nak makan…ish ishhh

4 comments:

ummi said...

akak sampai sekarang masih ngidam walaupun dah beranak 3 hampir 3 bulan lepas...

yatipruzz said...

nak kitorang hint kat husband akak soh dia beli ke?
:p

Anonymous said...

opss...sory la yati, i pun salah sorang yg membuatkan u tension...hahahah

ala yati..mintak la thumb drive baru dr admin opis..mintak 1 or 2 gig nyer..;p

-su-

yatipruzz said...

skang dah murah...1gig baru belas2 ringgit eh...tp tu pon berkira2 nak beli. Baju baby selai rm30 bley plak beli :p