10 November 2008

my kids

Hepi 3 months old Amir Firas!
Hepi 3 yrs 11 months Idlan Farhan! Another 1 month to go before u turn 4 :)



My EBM stock --> as requested by Pn Limau :)
Dah tak organize dah sejak dua menjak nih....mmg kena rajin wat clean up pasnih :p
Nampak tak hashbrown kat tepi skali tuh...hehe tak habis2 lagi stock bulan pose dulu kots!

7 comments:

Farra said...

yati..tahniah yer..cemana nak simpan ikan & ayam? nursery tu bagi susu thru apa? bekas tu / botol susu?

yatipruzz said...

tade ikan/ayam la farra...masak pon idak :p
kalo nk masak beli on the spot.

aku everyday kasik 5 botol susu kat nursery.

tini said...

congrats yati dengan stok EBM tu :) banyak gila. aku kagum :)

k3na said...

yup..kita pun sgt impressed tgk stok ebm tu!

yatipruzz said...

kengkawan...kalo determine insya allah bley buat. Semoga korang sumer akan lebey bersemangat utk next2 baby hehehe. knowledge is the key :)kena byk membaca ok!

Nurul/ Nurel said...

yatie... dah lama tak ber-contact2 dgn ko. wahh... tatau pon bile ko pregnen! ehehe.. aku pon baru dpt 1st baby, 5 months dah.

aku pon struggle gak ensure selalu pump. alhamdulillah, berjaya anak aku minum susu ibu exclusively.
tapi betul la ckp ko, byk rintangan, dgn people surrounding yg tak sokong sgt :( then kena rajin tersgt2 nye utk pam!

eLLe said...

waa kagumnyee yati..byk btul stok..nanti tiba mase bleh la menimba ilmu dgn yati camne nak kasi byk satu peti ais..heheh..