11 July 2011

Ice Room, Bangi

Emm takdelah best sgt eskrem dia...texture tak milky and creamy macam eskrem dekat Mc D. Idlan pun ckp eskrem Mc D lagi best! Eskrem dekat Ice Room ni texture dia macam kasar (lebih byk ice hence the name ice room kots). Food pun so-so sajer. Kami order strawberry milk shake tapi taste lebih kpd rasa smoothies...again terlalu icy dan kurang milky.


Blueberry ice cream - texture eskrem kurang best tapi disebabkan dah bubuh blueberry, nuts & raisin, overall taste kira ok la! Ingatkan nak order peanut ice cream yg Halim pernah mkn dulu, tp dah kenyang sgt so next time la kots.

Fried durian pancake - ha yg ni mmg highly recommended! Isi durian yg digoreng dan disalut tepung ala Adabi...mmg sedap :)


Spaghetti creamy carbonara - gravy dia rasa macam mushroom soup, rasanye mmg dia bubuh mushroom soup sket kot haha...not recommended tp Idlan kata sedap sbb ni mmg favourite food dia :)

Spicy prawn fried mee - is not spicy at all haha! Tapi okla, yg ni pruz suke idlan pun suke :)


Total bill around RM45++ for a tea, ok ke tak tuh? hehe

3 comments:

atulhani said...

kalau x salah saya ice room tu aiskrim dia mmg camtu. cam snow ice. dia nyer aiskrim mmg purposely camtu. but i likeee. cuma saya rasa harga aiskrim x berbaloi, mahal. baik makan baskin robbin kot hehehe

y@tipruzz said...

a'aa mmg style eskrem dia gitu. akak lg suke mc D yg rm1.50 tuh hehe

Farra said...

ok mahal eheh