22 July 2011

Shopping Raya??

Dgn happynyer inform umi dan mak..tema tahun ni kaler purple sbb mama dah beli kurung ready made kaler tu. Tapi last week bila pegi jln Tar nk cari bj melayu kekanak tu, susah nk dpt kaler purple utk mereka bertiga (termasuk si abah). Last skali, kami belasah amik kaler yg available utk kekanak bertiga tu..jadiklah tema brown! Dan nasib baik size abah pun ade :) paling best, dpt good bargain...kain dahla jenis mahal tp dpt 60% off sbb nk clear old stock. Belasah la stok lama pun, janji kain cun dan sumer size ade!!

Dannnn si mama, dgn rela hati beli sepsg lg kurung moden kaler brown..kes nk matching nyer pasal hehe tq Yang!!! Jadi ini bermakna mama sudah ade 5 psg bj baru muahaha kes balas dendam sbb last yr tgh sarat preggie..di pagi raya pakai jubah hitam jer, tu pun pinjam umi nyer kih kih!

Selesai jln Tar, gerak ke sogo. Dusss tempting tgk 1 boot ni tp rege mak aihhh rm200++...tgk handbag tempted lagi siap try 3-4 ketul...last skali letak blk sumernyer hihi iman masih kuat alhamdulillah! Di sogo cuma beli tshirt utk idlan jer..utk firas & ammar cilok baju dr y@tiscloset jer :p

So sape blom shop2 lg tu, better pegi skang..bila dah pose nnt penat berjln, takleh rest mkn & minum sumer tuh..dgn cuaca panas ni lg...huishhhh konfem penat!



- kaler brown pakai raya, lagi 2 psg pakai utk pegi mengaji...jadi total ari tu beli 6 psg bj melayu! Sape nk cari brand Bak ni, location kedai opposite pawagam Coliseum tu ok!


Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

Farra said...

yati, boleh tak next time kalau hang beli baju letak harga sekali..baru aku idea sket bila nak beli baju melayu kiddos ni eheheh

Anonymous said...

brapa rege sepasang brand bak ni..tgh ushar2 gak ni..tq