14 April 2012

bila dah lama tak shopping....

but suddenly u just find the time to do so....nahhh these are the damage.
Enough to broke my pocket till the next payday!

(1) Denim dress in black. Blame it to kak tie for keep on promoting the website to us. Now i'm hook up to their items and cant wait to receive the new updates. But thanx to kak tie (she again!) who is willing to sell off this piece to me at no additional cost hehe...sayang akak!!

(2) i can proudly say that i'm one of the first few customers who managed to grab this piece before it went sold out. Seronok bangat!!!



(3) It's a Legacy Stripe Hippie! courtesy from my hub nyeh nyehh bonus belum dpt lagi tapi sudah pau??? tq Yang!! kira sling bag utk pegi perth nanti la :)) saya sukeeeee!!! Sebenarnya dah lama aim nak tangkap legacy stripe seketul..be it wallet ke wristlet ke tote ke tapi slalu takde rezeki...kali ni mmg rezeki berpihak kpd saya...syukur :)

(4) Sepasang kasut yg baru ditangkap siang tadi. Kalau rajin next time saya snap pic ok.

So that's it. Enough utk membalas penat lelah for the past few months yg sgt hectic dan mencabar (sampai nak blogwalking around my circle of frens pon tak sempat huhu sedey sedey).

Next will be dinar insya allah. KitchenAid mixer shall remain in my wish list dan tak pasti bila boleh materialise. Too expensive to buy in Malaysia...rasa tak sanggup nak spend that much on mixer. So i'll just stick to my old Phillips mixer yg sudah byk berjasa sejak tahun 2005. Still up and running good ok....after all despite using al-cheapo mixer my cakes still taste good dan menjadi hehe no complaint yer!! Kalau nak beli KitchenAid pun kena berdoa lah mintak2 adalah chance pegi site visit ke factory visit ke kat UK haha berangan tak sudah :p

cut the crap...tido jom!!

sweet dreams! (jgn mimpi mixer sudahlah hihi)

11 comments:

Hany FF said...

wah, ni semangat & bau bonus kuat sangat dah ni! ;)

beg tu owesome!

Smiley said...

dah lama nak sling bag..x dpt2 lg..ok beg tu beli kat ner?

Fairuz Rahim said...

Tq hany! Comel n chic kan hihi nmpk la muda sket :p
Farra- aku slalu beli sini princessvictoriastylo.blogspot.com
Rege reasonably cheap compare to website lain

laydida said...

price tokleh lawan coach boutique kat JPO or memana outlet ke babe?

k ti said...

ohhsemm sling bag tu. the very the kalerful. terpaksalah akak check it out itu web juga kan :D

puterikiut said...

cantik bangat sling bag tu.. dan nmpk mcm roomy.. oh nooo!!! yati selalu influence akak :P

yatiscloset said...

ahahha sila la beli jika berkenan comel kan kan :p

huda- i never been to JPO, tp org ckp tadela murah sgt kat JPO. compare to boutique at garden, this one considered cheap..kat boutique certain design takder.

k.nieta - ape lg website akak slalu masuk eh? sila share plisss tq!!

puterikiut said...

yati, rasanya Raz Aziz murah skit kot.. cer search...kat blog k.nieta pun ada link rasanya...

Ummu Auni said...

wow cantiknya handbag mu. aku ni yang terlewat khabar berita.

Ustaz Den said...

Dunia jer semua tuh

azmiman said...

Assalammualaikum

Tumpang iklan boleh? Kalau siapa2 nak beli Kitchen Aid Mixer ni, boleh la contact saya di 012-2990666 atau email azmiman@gmail.com. Dec 2012 ni punya offer, dapat FREE Kitchen Aid 3-Quart Bowl dan KitchenAid Mixer Cookbook dgn setiap pembelian. Nak bayar ansuran pun boleh...4 kali bayar tanpa interest. Cuma saya ada warna Raspberry dgn Cavier aje. Terima kasih!