18 August 2006

Anak teruna lately bangun mlm average 4 kali utk minum susu! Kalah baby-baby bawah setahun kots :p
Abah ngan mama dah macam zombie kat opis....


Rgds,
(mama yg tgh lalok dan mengantuks)

4 comments:

aida said...

normal la tu, ada stage anak-anak akan bangun banyak kali.. lebih sebulan gak aa baru dieorang nak adjust balik...

good luck!

yatipruzz said...

actually dia mmg dr dulu bgn mlm..tapi max 3x jer..recently makin bertambah..peningsss pala kitorang.

mardhiah12 said...

moga2 auni tak bangun mlm dah lagi lepas ni

p/s mcm mana nak bagi adik kat idlan ni :P

myjulieyana said...

yati, it happenned to me for few weeks.. baru jer berakhir last weekend.. aisya tak sehat badan, so it makes her feeling hungry all the time.. maybe sbb puke banyak sangat sama.. bukan setakat bangun banyak kali, meraung2 tak tentu hala tunjuk itu ini, bagi susu dia baling.. nak sentuh pon takleh.. merajuk.. last skali minum gak susu.. fenin woo..

kite zombie sorang2, papa dia tido dgn nyenyaknye.. kite sacrifice tido kat luar (dpn tv) dgn aisya sbb tanak kacau papa dia tido.. (mcm isteri solehah kan?? kan? hehe) seb baik now dah ok.. dah lama kite tak merasa tido atas tilam empuk, asyik tido atas toto.. sakit badan..