05 May 2008

"Selamat Harijadi Sayang!"
Semoga panjang umur, dikurniakan kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki dan diberkati segala amal dan perbuatan yg dilakukan di dunia ini. Dan semoga segala cita-cita awak akan menjadi kenyataan :) Kite sayang awak slalu!




- We had a pre-celebration at Paddington on the labor day, and spent about 5-7 minutes just to decide on what to order...like the twins said, they're offering nearly 138 different dishes for selection...pening pala den nak pk!
- The oven finally gets the chance to back into action after 4-5 months of hibernation period...lama tuh :p
- I still owe him a card and present....tak sempat nak beli kad, hadiah plak tak tahu nak beli ape!
- The birthday boy requested for a special dish, so i made spaghetti alfredo...our favourite! But i ended up spending RM5.50 at mamak stall for lunch since i was already late for our group discussion huhuhu


9 comments:

tini said...

paddignton itu di mana ya? cam best jer nak try :)

yatipruzz said...

midvalley- opposite chicken rice.
dia nyer specialty are pancakes

'Paddington house of pancakes' full name dia hehe

Anonymous said...

sedapnyer kek yati....nyum nyum....
cam ngidam plaks...hahah...
thanks yer yati...;-)
-su-

yatipruzz said...

fuh fuh kasik tempias sket. Balqis dah besar tuh ape lagi muehehe :p

Farra said...

happy birthday Pruzz

ummi said...

bday hasben akak 14/4, semalam 7/5baru kasi present he.. he..

yatipruzz said...

hehe akak masih belum masuk labor room eh :)
besday husband saye 3/5..so baru lambat 4 hari :p

Anonymous said...

yati..

boley tk share resipe spageti alfredo tu??

Thanks.
Nora

Pruzz said...

Thanx my Hunny Bunny & other frens for the kind wishes