09 July 2008








4-tier chest drawer





baju adik yg dah siap susun

model tak rasmi utk stroller adik
car seat

fan comel
play gym
Gambar di upload atas permintaan beberapa rakan...tapi warehouse sales ni dah abis, insya Allah kalau ade lagi kitorang akan war2 kan ok!
(drawer tu beli kat kedai 'ah chong' je bukan warehouse sales tuh)

8 comments:

tini said...

ko beli stroller tu baper kalau warehouse sale? aku tgh survey stroller nak bagi hadiah kat adik aku :)

yatipruzz said...

Normal price 400++..jadik 241 :p

Farra said...

perghh..hebat lorrr

ummi said...

car seat tu buleh bubuh infant ke or for babies yang dah boleh duduk sendiri?

yatipruzz said...

infant boley...dah try :)

Ummu Auni said...

Yati, hebatlah ko shopping kali ni..macam nak dapat first baby aja :)

yatipruzz said...

lama tak preggie kots eni :p

tp pk balik, kesian idlan...car seat ngan play gym dulu dia takder.
Tp car seat tu pon skang dah jadi hak rasmi dia hehehe..dia syok duk dlm tuh :p

Anonymous said...

yati, dasyatnyer shopping.. hehe.. faris kita belikan car seat tapi dia tamo duduk.. so now, dia melompat2 jer dlm kete kat seat blakang.. stroller pon dia tanak duduk.. syukurla dah boleh jalan skarang ni.. :) bila2 jom lunch sama nak? lama tak catch up!

-julie