24 July 2008

Jalan jem teruk pagi ni....semua gara-gara warga negara Malaysia yg nak bershopping di J-Card day Midvalley.
Dengar citer pukul 7am dah bukak pintu...hehe dasat sungguh!

Saya bersenang-lenang di ofis...antara sebab2 kukuh saya tak join mereka2 semua itu adalah:
- kerja opis yg banyak
- budget takder (well nak swipe cc bley jer, esok payday bley bayar terus, tapi ahh lupakan!)
- rasanye mungkin tak larat nak bersesak dan berhimpit dgn mereka2 yg gagah dan aggresif,
kalau saye pitam ke pengsan ke, sape nak tolong? tak ke menyusahkan org jer :p
- Pruzz tak bley cuti...maka tade sape nak tolong bwk barang

Cuma 4 jer yg dpt difikirkan, tapi kira kukuh la tu kan!

Walau bagaimanapun sedikit sebanyak terbit perasaan jeles di sudut hati ini...
apetah lagi bila terkenang handbag carlo rino version baru yg indah tersergam di rack itu!

Tapi takpe, J card berdekatan rumah saye bakal menanti bulan Oktober nanti...muehehehe!
Dan sape tahu harga handbag tu akan sedikit jatuh time tu?? :)

1 comment:

tini said...

aku pun nak menunggu yang dekat ngan umah kita tu jer :) tak larat aku nak bersesak g midvalley tu.

aku pun tgh aim nak cari handbag baru ni gantikan handbag ku ini yang dah terkopak sana sini ehehehehe

p/s cipok pegi semalam. kul 630 dah cabut dari opis!