08 July 2008

Ada org tanyer, lama tak update blog bz ker? :p

1] First thing, masuk tpt baru...biasala byk benda kena blajar. Agak blur, dan terasa sgtla lembab otak ni nak terima benda baru. Lucky bos ok and baik hati (kena amik hati bos ni kot2 dia baca hehehe)...kena ajar satu-satu...harap2la otak aku ni cepat pick up

2] It wasnt that bad travelling to Annexe. Surprisingly in terms of km lebih kurang sama ke cyber. Jam pon kurang, masih sempat dpt parking free kalau kluar rumah 745am. But i make it a routine to go out as early as 730am to avoid bad traffic. Yg beza cuma tol jela..tu pon dah kurang 1 tol sbb zarid dah ajar 'jln rahsia' hehe.
So far masih larat drive...takdela cramp ke ape ker, harap2 larat la sampai saat2 terakhir nanti :)

3] Class is nearing towards the end. End of this week will be my final class! It's going to be a take home exam this time, due on 27/7. We already had the paper in hand, unfortunately none of us is able to answer all the Qs...still in the dark, still digging up here n there to find the clues huhuhu.

4] Went to My Dear warehouse sale last week in Puchong. He's still in my tummy, yet a new stroller, car seat, play gym and whatnots already await ahead. Such a lucky baby :) Shopping sakan sampai tercabut sandal pregnant aku...sabor jela. Skang gi opis pakai sandal 'rugged'...nak beli flat sandal baru cam malas, lepas pregnant bukannyer nak pakai balik :p

2 comments:

tini said...

wah tak abis lagi bershopping! ehehhe


p/s: mana jalan rahsia tu? kot2 aku pun bleh ikut jalan tu plak since ko kata bleh sampai cepat ke annexe :)

yatipruzz said...

hehe takmo shopping dah pasnih :p

ikut tol mines 1.30 tuh..masuk besraya...instead of bayar tol 1.30 satu lagi tuh ko masuk kiri jln kuchai lama....lepas2 tuh pusing2 sket..so agak payah nk tulis dlm blog ni :p

kalo tak jem 35 min leh sampai, tol 1.30 jer la