19 September 2011

Deep Freezer Faber

En Faber sudah secara rasmi menjadi penghuni baru di rumah kami. Proses pemindahan frozen EBM sudah selesai, dan En Mistral bakal dipulangkan ke pangkuan tuan empunya dia minggu depan. Terima kasih bebyk yer Zue dari akak dan pruzz...byk dan besar sungguh jasa En Mistral buat Ammar dan kami :)

Nota kaki:
Chest/deep freezer Faber ni kami beli dekat Tesco Kajang, harga RM599. Siapa yg tengah dlm proses survey freezer tu, bley la pergi Tesco tu yer :)

6 comments:

aida said...

ok nanti i pinjam kalau i ada no 5.. hehehe

IeNa said...

rasanya aku pun nk kena beli satu, sbb stok susu byk and dah takde tempat nk simpan, bayangkan aku ada lagi seminggu lebih lagi nk naik keje dr cuti bersalin, freezer dah penuh and dah tak tau mana nk simpan susu. skang ni dlm usaha meminimakan brg mentah mantah untuk space stok susu.

p!nkerton said...

wah best2, tq kak for the info! saya mmg tgh cari deep freezer gak ni. yg ni 100L ke? muat tak nak angkut sendiri dalam kerete? or ada free delivery?

Farra said...

siti, wajib beli maaa deep freezer..aku x penah menyesal beli..sgt berbaloi n as back up :)

yatiscloset said...

Fatin yep 100ltr..muat je keta :)
Siti - beli je..sbb stok x sentiasa meriah..so better kumpul ebm bebyk time susu tgh byk ni :)

IeNa said...

ok ok, esok jugak aku pegi cari deep freezer hehe.