09 February 2007

latest pics

Khas untuk mak ude...gambar terbaru idlan taken at nearby playground. Skang dah jadi aktiviti wajib, dari nursery mesti pegi playground dulu before balik umah...dan mama secara paksa rela terpaksa korbankan citer Muatiara Hati every petang huhu ...dahla slalunyer takmo balik, terpaksa PAKSA dia balik even tho dah pukul 7pm :p


9 comments:

aida said...

cam hint nak kena tambah adik untuk idlan je :P

mak ude said...

idlan..telinga sungguh prominent mcm abah je...
tp muka nampak bulat sket..kawaii..

yatipruzz said...

korang2 doakan ler idlan dpt adik cepat hehe

ude- bulat ker? makin kurus keding adela..takmo mkn skang ni..payah sungguh nk pujuk mkn huhu

mak ude said...

oklah tuh..tak bulat pon xpe..asal sehat je..
planning for a new addition eh?
wahhh..goodluck..

yatipruzz said...

idlan kena tonsil la...pagi tadi pi klinik...dr sabtu duk demam on off...patutla selera dia kureng lately

mak ude said...

ooo..ye ke?..bdk2 kt sini yg selalu kene tonsilitis dibuang aje tonsilnya itu.

mardhiah12 said...

yati, idlan nak adik ker? study camner? takpela lambat habis sikit, asal idlan ada adik, nyehehe

yatipruzz said...

hoho kalo tanye idlan mmg dia kata nak. Study ok, ade 2 assignment besar, satu tu group assemen, kena present cam kasik lecture kat bebudak lain, dlm masa 2 jam. Kitorang berdua jer, so sorang kena ckp sejam...tgh pk camner nak berckp selama sejam supaya org x ngantuks! Jadi lecturer la aku on that day hihi

ude- kena buang pastuh ape jadi? nanti tade tonsil dah ker? tak paham hehe. btw idlan still high fever on off...dahla lusa nk blk kedah nih huhu

mak ude said...

tonsils tuh lymph nodes je...ok je kl removed (if it's required la)..tonsilectomy is minor ops like appendectomy..