02 February 2007

lalalalalaaaaaaaa

1] Bila mama tengah rajin.....




Dan mama boleh mengucapkan selamat tinggal to La Boheme.....:p

2] Akhirnya setelah lebih setahun menanti, abah dipanggil untuk viva/thesis defence pada 8 Februari 2007.....via video conferencing lagik tuh hehehe. Gud luck sayang..moga Allah permudahkan segalanya. Harap2 lepas ni kita dua takde dah komplen pasal birokrasi yg berlaku kat Univ kite ni huhuhu

3] Idlan dgn gembiranye melangkah masuk ke nursery baru dia pagi tadi. After salam kami, terus dia main lego, jumpe kawan2 baru, cikgu baru. Bila mama start enjin keta je, terus dengar dia crying dgn kuatnya....oo' owww sori sayang, ptg ni abah bwk pi playground ok!


5 comments:

Kopi Suam said...

uisshh sodapnyerrr donut tu..nak cikit buleh...

idlan dah masuk sekolah sama ngan ilman ke..atau sekolah lain...kalau sekolah sama..cikgu diorang baik2 belaka..

Anonymous said...

idlan msk Ad Din kak....ari ni baru 2nd day :)

saya tak dan pi poney sales tu huhu sedey

mardhiah12 said...

resepi, resepi!!

Anonymous said...

seperti biasa, kalau tgh rajin lebih2 tu, buat aaa lebih2, bleh aku beli. la boheme nyer tak banyak coklat cam ko wat ni eheheheheheheh

-tini

Anonymous said...

hehe ok tini. tapi rajin aku ni very seasonal..time season malas tu malas giler la jadiknyer :p