26 June 2007

'bosan'

Bosan...dan buntu...

- keje cam biasa, tade pepe yg menarik dan terbaru berlaku in my working department, company baru buat realignment, tapi saya masih di sini tak berganjak dari bumi cyberjaya ni
- sifat malas semakin berleluasa, oven dah lama tak berasap, pinggang pon asyik sakit jer
- study tak tentu hala, mlm tido awal, kunci jam pukul 5am utk bgn wat keje tapi x bgn!
- minggu ni presentation besar, 40% carry marks lagik tuh, tapi satu benda x start lagi, mlm ni kena pi kl, baru nak berjumpe ngan groupmate dan brainstorm for answers...huishh saya sangat risau!
- minggu depan dah final exam, 7 july 07, ramai naik pelamin, saya bakal perah otak menulis dan mencari jawapan....tapi buku teks pon tak amik lagi...dan of course tak penah bukak dan tgk lagi...camner ni?
- lepas exam dah start subject baru, takde rehat...bagus bagus, cepatla saya dpt pakai jubah lawa nanti :)
- ohh baru blk dari kampung tok ngan wan idlan...pulun durian, manggis, mee kuah, dan bermacam lagi. Perut tak sempat rasa lapar, asyik mkn jer :p
- adikku masih berholiday di rumah lepas final exam, it was his second semester in his univ life and he scored 3.9...bagus bagus....
- esos sekejap je naik, target nak 11 tak tercapai...today harga turun berdesup...isk sabor jela, segala angan-angan terpaksa tinggal jadi angan-angan jugak la hehe
- hish mata ni semakin mengantuk plak...okla sekian buat kali ini.

p/s: mlm semlm dan pagi ni for the first time in life saya buat cekodok pisang sbb pisang byk dr kampung, jgn gelak ok, ni mmg fakta betul .Pagi ni sedekah cekodok ke budak2 nursery sbb byk sgt. Disebabkan saya takde pelecek pisang, makanye pisang2 itu ku lenyek dgn cawan jer...ok jugak, still hancur macam biasa hoho. It's kind of new idea yet it works...try la kalau tak caya hehe

7 comments:

mak ude said...

xde gambar idlan ngan aiman + haikal ke?

su said...

la yati..nape tak blend jek..cepat sket..hehe...

boleh ker mkn durian yati?
su dulu tak berani gak nak mkn benda yg panas2 mase awal2 tu..
klu nak rase tu, mkn la sket..tp jgn lebih2 tau...

mak su la pesan tu..hehe...

yatipruzz said...

uiks mak ude tetiba bersuara setelah sekian lama hehe.
tadela gambar depa...asyik main je lupa nak snap pics. Haikal genit, kecil molek, suara kuat, aiman biasala kurus cam dulu dan makin pemalu hehe. Idlan cam gambar bwh tu la..tak berubah

3-4 ulas je su..kira ok la kan :p

yatipruzz said...

eh cop, bley blend ke pisang tu? aisey tak tahu plak

mardhiah12 said...

hebat adik ko..sama hebat dgn kakak dia nih :D

Farra said...

hebat adik mung!!!bravoo

myjulieyana said...

ish yati ni.. berani betui makan durian.. kite langsung tak sentuh durian, nenas, tapai dan apa2 yg panas masa awal2 pegnant.. dah nak beranak sesangat ni baru kite makan nenas.. durian je belom, kempunan ni.. hehe..