27 June 2007

counting the days

Semakin cuak!

Ingatkan lepas 1st meeting dptla come out with all the solutions and answers, tapi after 3 jam + 5 kepala brainstorm pon masih stuck dan blur at the end....habisla kitorang kali ni!

Pukul 11pm, semua dah tepu...dalam cuak dan blur dan tensi tu bley plak bergelak sakan dlm bilik meeting 8th floor tuh...mmg kitorang je pon yg ade kat situ, termasuk la pak guard yg slalu duk lalu lalang depan bilik tu tgk kitorang.

Akhirnye kitorang adjourned, tak larat...balik umah tido jela..esok lusa pk...tapi ade 3 hari je pon lagi, sempat ke berfikir dgn waras? habis habis 40% ku! Mmg teruk outcome kali ni...tak menjadi langsung brainstorming kitorang.

Kol 1130pm baru sampai umah, sempatla singgah kedai beli cornetto vanilla..tu jela dinner aku semlm (sad).

Pagi ni bgn lemah sendi dan otak, tapi kena pegi ofis jugak...bosan.

Patutla super seniors kata subjek ni among the toughest of all...now i wonder kenape subjek ni tak di offer time final semester huhu

Aini, jgnla amik strategic management :)

Sempat jumpe Halim sekejap semlm, dia ckp Yati makin kurus! huhuhu lunch ni mesti mkn byk!

10 comments:

kaezrin said...

semua org ktension dgn strategic mgmt.;..my fren kat opis nih yg amik ngan UUM pun tension..but sxomehow...its one fo the subject yg akak suke sgt waktu buat masater ari tuh..my class mmg sempoi banget..best best sgt!!!!

mardhiah12 said...

aku mmg tak amik strategic mngt. tp ada subjek betul2 macam strategic mngt. sem ni lah amik. setakat ni ok lagi, lecturer ex head of strategy kat TNB. tp tak tahulah kan along time

mardhiah12 said...

eh sat, hangpa tak amik strategic mngt ke masa degree dulu?

yatipruzz said...

tak igtla aini penah amik ke tak...kena tgk results blk hoho

araamy said...

pernah ke yati gemuk? halim silap tengok ni...

yatipruzz said...

aini- aku taknah amik la strategic mgmt dulu

rahimi- tq tq i like your words! :p

mardhiah12 said...

yerk? kita org dulu, semua org amik. sebab tu aku heran ko tak amik. aku dah tahu SM tu mcm mana, sbb tu aku tanak amik specialisation SM> subjek yg paling byk baca...buku pulak berapa kilo sebiji :P

yatipruzz said...

o0o0 eh..buku teks aku kali ni the sempoi est one...rm18 tak sampai 120 m/surat hehe..prof tu sendiri author dia :p. Kecik molek je buku.

Cikgu_Pruzz said...

Semua budak BBA & BACC amik la strategic mgmt. Mungkin lain2 time kot.

yatipruzz said...

alamak aini, cikgu pruzz dah tegur..blk umah aku check transcript...ade tak amik SM hehe :p