12 September 2007

Ramadhan Al-Mubarak

Insya Allah esok kita semua akan menyambut Ramadhan, bulan yg mulia. Betapa beruntungnya kita dpt menempuh sekali lagi kenikmatan bulan Ramadhan, hati dan fikiran rasa tenang...dan perilaku seharian pun insya Allah akan lebih terkawal dan bertambah baik :) Azam ku tahun ini........

- nak lebihkan membaca Al-Quran
- nak masak sendiri utk sahur dan berbuka puasa
- kurangkan berbelanja di pasar ramadhan
- kawal diri, kawal hati, kurang marah dan membebel :p
- study rajin-rajin, jgn malas-malas dan tido jer!
- buat biskut ngan kek raya sendiri
- takmo buat bisnes...nak rehat-rehat jer :)

ok tu saja, nampak list sikit tapi berat juga nak melaksanakan semuanya...moga Allah beri kekuatan fizikal, mental dan iman utk aku melaksanakan semua azamku ini....amin.

Kepada kengkawan semua, Selamat Berpuasa...semoga amal ibadat kita diterima olehNya...

11 comments:

tini said...

selamat menyambut ramadhan al-mubarak jugak untuk yati sekeluarga.

aidura sofiee said...

salam ramadhan 2 yatie & family. :)

siku|at said...

Salam ramadhan...

Kopi Suam said...

Baguslah yati...nawaitu dah baik semoga ALLAH sihatkan tubuh badan dan beri kekuatan fizikal dan mental..terawih kat surau tak nanti..

yatipruzz said...

tak pi surau la kak..sape nak tgk si idlan tuh :p

x yakin saya nak tinggalkan dia ngan bebudak lain kat surau tuh takut depa main tepi jln

puterikiut said...

yati tak bisnes raya ni? takpe la rehat2 je kan... anyway selamat berpuase... :)

yatipruzz said...

hehe malas la kak nieta..nak rehat2 wat assignment je :p
taun depan bley on balik insya Allah :)

mardhiah12 said...

yatie, selamat berpuasa
aku pun tarawih kat rumah jer
exam dah nak dekat :)

yatipruzz said...

aku xm 22hb...pastu leh wat biskut raya nyeh nyeh
gud laks beb!

Farra said...

yati, selamat berpuasa, aku pon tarawokh kat rumah ajek sejak thn 2004 lps dpt Mus'ab
god luck for Xam
thn ni balik kedah tak?

yatipruzz said...

slamat berpose farra!
kedah of course blk..every yr mmg blk hehe
insya allah kali ni blk ptg raya first or pagi raya kedua.
dtgla jln umah kami tau!