06 September 2007

I: Sambil menyelam minum air
Akibat membuat group discussion @ MidValley, duitku habis tanpa disangka2 dgn membeli comforter set, cadar & kasut. Yang menarik, shopping hanya dilakukan dlm masa beberapa minit, main entrance dah half-way closed, dan kami sumer kluar melalui emergency exit :p


Idlan happy sungguh tgk girrafe n lion nih...:)
II: Shoppin' galore
Ini mmg planned shopping, bukan impulse buying ok. Pergi Ikea dan tesco ampang utk mencari barang2 hiasan rumah...dan juga hadiah besday :) Dapatla membeli 6-7 ketul pasu dan pokok hijau. Pokok ni penting, sbb papa dah membebel rumah kami takde 'green effect' langsung! Pokok2 lain bley tgk fotopages...

pokok cinonet saya!

III: Makan-makan
The best thing about my office and colleagues, we love to gather and stuff ourselves with wide array of foods, tak kesah la..brunch ke, lunch ke, tea time ker...mesti grand makanan nyer! Ari ni ada pot luck lagi, sempena bakal menyambut Ramadhan, dan sempena dah lama tak organize mkn2 formal. Mee kari, mihun, spaghetti bolognese, choc cake, cheese cake, mango cake SR, talam berlauk, nasi goreng, apam, ayam black pepper, fun fries, cream caramel, pecal, air pelbagai jenis, etc...aduss kecur perut ku...macam pasar ramadhan plak rasa :p
Aku bwk bread pudding and cuppies...buat cuppies sbb nak bwk blk kampung sama esok utk cousin2 idlan :)

Esok cuti balik kampung yey!!!


SRM...3 years already


Aiman-Haikal-Idlan..the three stooges
Tapi nama Haikal dah hilang, terjatuh time nak angkut dlm kotak huhu

7 comments:

Kopi Suam said...

Selamat menyambut ramadhan untuk yati sekeluarga

ummi said...

sempat lagi tuuu.... siap ada hari satu, hari dua... sakan yek.

kat rumah akak mmg hak yang hiasan kaca2 ni kena ban terus. hak yang besi pun kemek2.. faham-faham ajelah... he he

yatipruzz said...

k.zira - selamat berpuasa juga kpd akak n family!
k.tie - idlan so far ok, tade lagi brg2 yg pecah :p

Farra said...

yati, pokok cinonet tu i like la!
letak dlm rumah ker?
kalau siram air tak meleleh ker?
nak belajor ni

yatipruzz said...

pokok n pasu beli kt ikea...pokok tu ade pasu kecik dlm tuh, dicover ngan pasu putih kat luar yg besar sket...so x meleleh la. Tp sedey, aku blk kg 4 hari, ade 2-3 helai daun dah kuning huhu

fizah said...

ade makan2 ke kat 1090? best nyerrr....teliur..

yatipruzz said...

hehe fizah..kalo kite post sumer gambar makanan sure lg awak terliur kuikuikui..biasala 1090 :p