16 September 2009

balik kampung jom....!

Rasanya dah ade kengkawan yg sudah mula bercuti raya. Ada sorang kawan saya tu siap cuti 2 minggu lagik tu sbb bibik pulang ke kampung halaman :p

Di kesempatan ini, saya sekeluarga (pruzz+yati=idlan+firas) ingin meminta ampun dan maaf di atas segala salah silap kami, andai terlanjur kata, terkasar bahasa dan perbuatan, minta dihalalkan makan minum kot terlupa nak cakap, dan segala-galanya la zahir dan batin yer.
Yang pulang ke kampung, drive safely, berhati-hati di jalan raya ok. Biar lambat asalkan selamat tiba di destinasi yg dituju.

Kami akan pulang ke Junjung kedah pagi esok....dan akan berada di sana sampailah ke Jumaat depan. So sape yg dekat kedah tuh...mai la raya ke umah kami ok (actually rumah MIL ku ahaksss:p). Bley pekena blueberry cheesecake barang se-slice dua...:)

Salam Hari Raya buat semua......muahssss!

8 comments:

Farra said...

yati, slamat ari raya n maaf zahir batin

kami kat kedah ahad-jumaat..jemput aa mai umahhhhhh

aku ada budak kecik susah nak jalan sakan sgt hihi

ShaFiAti said...

selamat hari raya yati..su pun nak mintak maaf byk2 yer sepanjang persahabatan kita...semoga ukhuwah kita diberkati Allah...take care..:)

sikulat said...

salam eid-fitri buat korang sume..
berhati-hati dlm perjalanan...

eLLe said...

selamat hari raya yati n famili..n maaf zahir batin..

laydida said...

selamat hari raya yati n family. ala igtkan turn balik kedah sama dgn kitorg..rupenye tak. kalau sama, byk ler agenda beraya @ kedah. thn ni turn raya kat johor (yahhoooo!!!)ehehe.

tini said...

Salam Aidilfitri juga untuk yati sekeluarga :)

Ummu Auni Afif said...

ekkk..nak cheesecake juga!

y@tipruzz said...

selamat hari raya korang!!
maaf zahir batin. Tak dtg umah kedah...bley dtg umah tmn sutera. Roger je ok :)

eni- nnt aku post gambar kek jela utk mu :p