10 July 2012

Raudhah gathering @ Julie's


Agenda:
melawat Julie's newborn aka baby Imran
makan-makan
borak-borak
bersua muka dgn org jauh yg bercuti dari Auckland :p

Some wrap-up:
Ijah dah terer buat air soya
Wenie preggie twins??? ahhh baru tahu congrats dear!!!!
Safurah dah put on some kilos hahaha maduuuuu sila stop buat kek!!! :p
Pot luck time Ramadhan nanti - sila decide rumah siapa (cop bukan rumah yatipruzz hehehe)
Raudhah's grand trip to Auckland year 2014 - dgn rasmi melantik Julie sebagai the official group planner sila terima yer :)

so warga Raudhah sekalian, sila kumpul dana dari sekarang!!!

6 comments:

Smiley said...

ko bior benar baru tahu wanie preg twins..ehehhe..bz benor tu gamaknya!

sikulat said...

yati memangg!!!!.. hahahhaa

yati.. berapa dana diperlukan ? nak menabung kena ada target.. hehehe

y@tipruzz said...

Yati memang ape??? Konpius jappp

Dana erkkk..max 20k ok? Tiket dh 3k...kalu murah 2k++ ...5-6k for ground arrangemnts

aida said...

aku rasa yati bertapa kat gua kot, tu dia taktahu wanie pregnant twins, padahal wanie dok update pasal pregnancy dia kat fb

y@tipruzz said...

Cesss itu menunjukkn aku jarang masuk fb hehe

Ummu Auni said...

aku suka org cam ko jarang masuk FB. tandanya ko tak addicted cam kita org :P