04 November 2014

Angan-angan Melbourne - NZ

Memasang angan-angan bersama travelmate ku si Farra

Bila ada masa free je terus update ke excel takut lupa. Rough itinerary dah ada...cuma tiket murah je belum muncul haha Takper berangan itu free :p Yang penting nawaitu kena ada...baru ada motivation towards accomplishment betul tak? Hubby memasing sure pening tgk wifey berangan2 tak sudah :p

4 comments:

Farra Da Smiley said...

kecik tak nampak!
moh kite berangan everyday :D

AMIIZAA said...

wahhh bestnya ada gang nak gie travel :):)

y@tipruzz said...

ko klik pic tu besar la. aku mmg dh update part iti ngn motorhome cost comparison. distance tpt dh gugel map gaks :)

rosmaliza said...

Better overnite kat lake tekapo. stunning... Kalau nak jimat duit sebab dah sewa motorhomes cari DOC site utk bermalam. but very basic things yg ada. toilet and kitchen dah ada kat motorhomes so why spend to overnite t holiday parks/caravan park. Just need to stay at holiday parks every three days sebab kena charge battery motorhomes.