02 June 2006

may i have ur attention plizzz

Ello korang...another new official announcement brought to u by JJ (julie, am now answering ur question):

JJ Taman Equine - Opening date: 15th June 2006!

(according to one reliable source, they'll be great bargains waiting ahead...so must check it out!)

btw, we're not going to take a special one day leave just for that, considering the current financial level, plus the recent shopping trip in JJ IOI. However, not taking leave doesnt mean not going at all hehe...we planned to go after office hr, tagging idlan along. Plus idlan already had an appointment with his ex-nursery caretaker, who just quitted and decided to work @ JJ. Akak azie miss idlan sesangat!

Ok all, have a nice weekend ahead...am thinking to visit klcc tomorrow, bwk idlan naik keta bunyi2 :)

8 comments:

puterikiut said...

yati.. dkt ngan umah kak nieta tu.. semua geng taman kak nieta menunggu masa nak serang nie.. hari tu ioi dah telepas so kalau boleh kali nie tanak telepas lagi..

Anonymous said...

opening sales ni same cam jj ker salenyer? kalau sampai 70% tu dasyat gak la..duit pun dah habih..hehe..takleh nak shopping dah...kena pau husband nyer bonus la plaks..

slamat bershopping sume..-su-

Juliana said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Juliana said...

yati, thanks! baru pagi tadi terpk yati dah reply tak sms kite.. hehe.. baru plan2 ngan chot nak pi jj card midvalley tapi tak jadi sbb tanak ambik cuti.. equine park nyer blehla kot pegi without cuti.. pi after ofis.. nak cari handbag 1 & sandal lagi 1 (hehe) plus nak beli brg2 penyusuan aisya & kasut sepasang utk dia.. puting botol susu avent abes dah kene gigit ngan dia.. daripada 1 lubang dah jadi berlubang2.. dahler mahal..

yatipruzz said...

okes julie, see u there after opis nyeh nyeh.kite tade nak shopping ape, nak carik swimming suit idlan, tu je, no other things plisss!

(idlan pakai puting japlo jer, tade avent2 nyer hehe)

Juliana said...

jumpe kat sane eh.. ala yati.. puting avent tuh sbb dulu dah terbeli botol avent.. sayang la plak kalau tak pakai.. ke botol tuh boleh pakai dgn puting lain? tu lama dah tak tukar.. org kata nanti tak elok utk baby's health..

yatipruzz said...

tak surela julie bley pakai puting lain tak utk avent tu, tp kan ke byk puting size besar cam avent tu, bleyla kot hehe

kitorang slalu tukar puting, nampak je cam lusuh terus tukar..mmg tak elok pon utk tots

kitorang ade bace artikel mane ntah, dia kata supposedly botol baby kena tukar at least every 3mths, tp kitorang tak practise camtuh pon hehe. n then, kalo basuh botol, jgn rinse ngan air baru boiled, sbbnyer takut chemical fr botol tu kuar. ntahla, byk version senarnye ttg cara basuh botol baby ngan betul, tak sure which one is really the correct one!

Anonymous said...

juli, k.su penah beli puting pureen yg boleh guna for avent nyer size la..but asyik bocor jer..hehe..skang ni botol avent diguna bile dah rase bosan nak guna botol biase...hehe..kalau puting botol biase tu mmg slalu kena tukar..sbb die lagik susah nak cuti compare to avent nyer puting..avent nyer puting kalau cuci memang bersih and tahan lama sikit compare to puting biase..

try le carik pureen nyer puting..dlm RM10 for 2 teats..half price from avent rasenyer..dah tak ingat sbb dah lame tak beli...

-k.su-