29 May 2007

jeng jeng

Breakfast bersama Dato' CE?
6 June @ Menara TM

waaa terpina-pina sekejap beta hehehe

11 comments:

aida said...

await kene brekpes ngan die?

yatipruzz said...

ntahla tetiba dijemput pegi jela kan janji mkn best hehe

ummi said...

anda dapat 1st class degree kan? saya tahu saya tahu. saya tahu bukan sebab saya kena jemput. suami saya dapat jemputan lunch 4hb. eh, asik makan je lah Dato' ye? kalau ada lebih tapau sikit yek.

yatipruzz said...

alamak lunch lagi best apesal saya dpt brekfast je tak aci :p

Anonymous said...

kalu first class degree alamatnyer mmg takkan dpt invitation mail la kan..hehe..waaa...

hehe..enjoy mkn..

-su-

mardhiah12 said...

aik dah bertahun2 habis degree, CEO still nak kenal muka budak terror ek? hehehe...agaknya nak mark korang star performer, lpas tu, bolehler mark utk jadi achiever dlm bidang kerja, kan kan

mardhiah12 said...

eh BP 2008 tu, adik utk idlan ker? awat tak habaq ni?

yatipruzz said...

aini- kalo dia nk kasik naik pangkat best gak eh hoho
bp2008? ko bukan kembar pn limau ke tanyela dia :p

mardhiah12 said...

6 jun tu birthday anak aku ekk

siku|at said...

yati..blog anda jadik featured blog kat allmalaysia.info.. uaalal

yatipruzz said...

featured blog tu berubah-ubah la semah :p