18 June 2008

Bersemangat waja kunci jam pukul 4:15am dgn niat nak buat assignment.
Terlajak ke 5:30am.
Bgn bancuh cucur sempoi...konon nak bwk breakfast gi ofis sempena kempen
berjimat cermat.
Baru goreng satu round, gas padam....habis rupanye gasku!

Hancur niat murni pagi ni.
Cucur bertukar jadi nasi goreng kampung kafe ofis :)

* Ptg ni f/up check up ngan gynae....harap2 berat tak naik 4kg lagi this time :p
Tapi mkn coklat langkawi everyday 'byk' ketul....isk isk isk

4 comments:

Ummu Auni said...

coklat, aku pun suka makan coklat
tapi
berat badan aku dah naik, padahal makan biasa je
sket lagi BMI jadi fat
aduh...

ko jaga diri elok2

yatipruzz said...

ko time baca novel2 tuh jgn bermalas-malasan or baring sokmo hehe. Metabolisme bdn lain2...tu pasal lah.

btw berat aku dah 60.9kg semlm :p
tapi taleh challenge time pregnant idlan dulu kots...69kg!

ummi said...

time pregnant, i can easily put on 4kg in a month. pastu bila check-up, berdebar2 aje takut kena marah dgn obgyn. tu pun kira makan berhemah jugak tu. some ppl wonder knp time pgnt nak control2 makan, nak buat cemana kalau dah keturunan mengandung anak besar2 belaka.

yatipruzz said...

saye taknah control mkn..lagi suke mkn adela. Coklat skang ni tgh pulun nak abiskan b4 pantang hoho...tp dgn harapan tak kena diabetic la time last2 minute nih :)