04 June 2008

pump

Elated :)
My Swing has arrived yey! Can't wait to have a look at it since it's still in uk, in a good hands of my SIL....tq unde!!! Price is a bit cheaper than here, and i get free milk freezer bags and bf booklet.

My big boy is getting manja than ever these days...at certain times becomes so cheeky when he called us kejap ayah, then ibu, the next minute i become mommy, umi......etc. Loves to sing lagu nabi-nabi, rasul, nama2 Allah...though some of the pronounciation still pelat2 gitu. His appetite is improving, eats rice obediently despite kena paksa dan bebel :p Last night he gobbled 6 cucuk of sate while ourselves settled for mee bandung muar :) Suke buat2 merajuk tundukkan muka...even at public, and we got no choice but to console him sbb nnt dia buat2 menangis sampai kuar air mata. Dramatis sungguh! Whatever he is, i really thankful for His precious gift, he is one gud boy that's very easy to take care of, dengar kata, sgt behave, cepat blajar....hilang rasa susah payah menjaga time dlm pantang dulu :p And yes, he follows our trait...kaki shopping complex! Every weekend demand pegi 'jalan-jalan'.

2 years ago.....how time flies :)

3 comments:

ummi said...

i bought mine at RM500++. kat sana brp? baru guna less than 10 times. bila nak buat projek aje, adalah 2 orang tu dok sua t*t*k masing2 nak mengepam jugak!

unlike idlan (at all!), anak2 akak makan nasi 3 kali sehari. kdg2 tu 4 kali! time harga beras naik ni le diorang meroyan makan nasi.

yatipruzz said...

o0o0 samala 500++ gak...akak beli kat ner... time diskaun ke? tgk rerata online store rege 768.

meroyan eh? hehe lawak plak dgr...okla tu depa mkn byk drpd kena jadi mama singa paksa anak mkn :p

puterikiut said...

heheh sekejap je anak kita besarkan..drp taktau apa2 dah pandai bercakap dah pandai tanya mama dah makan belum..terharu sangat kan.. syukur Alhamdulillah..

yati nampaknya anak2 kita sama je..jenis yang takut nasik..hehe..nak makan ikut mood dan waktu lak tu..