03 August 2009

happy banget....

sebab:
1. berjaya iklankan brg2 to let go di mudah.com.my malam jumaat lepas. Stay up sampai kol 3am seh gara2 nak snap gambar, upload, etc. Dah berjaya jual kamera digicam Nikon Coolpix 3200 kami pada harga RM60. Murah sgt ker? yerrr sudah semestinye kerana sabtu tu aku terima lebih dari 10 calls/sms/email yg interested nak grab nikon itu...terasa glamer giler sabtu tuh hihi. Siap ade yg bertanye, betul ke Rm60 cik yati? ahaksss silap strategy kah kami? igtkan tak laku dah digicam 3.2 megapixel :p

2. Sofa spt yg diiklankan di previous entry pon dah slamat diangkut oleh opismate ku a.k.a kak sem kelmarin. Lega sket ruang family hall atas kami....nampak luas dan tenang :)

3. Sedikit makeover di ruang tamu, kami berjaya gantung 'bunting' (read:kain ikea + rod) menggantikan white blind yg dah digunakan sejak 2 tahun lepas. Blind putih tu pon dah jadi ala2 creamy gitu sbb berhabuk :p

4. Berjaya tahan van paper lama dan menjual paper+magazine lama kami pada harga RM16. Dah tak semak samun porch kami dgn magazine yg bertimbun2 itewwww.

5. My little baby finally walks! Actually since the past 2 weeks dia dah made few steps, tapi kali ni dah BANYAK steps dan complete satu rumah dia tawaf. Berjaya gak dia jalan before he hits 1 yr this upcoming weekend :)

1 comment:

Farra said...

yati~kami tak jadi beli thermot pot la pulak...