02 March 2010

Kelmarin, dlm pukul 10++ tidak semena-mena kepala rasa sakit, tekak pulak loya2 yg amats. Nak kata sebab pembawakan, isk takkan sekarang baru dia nak start kots. Ku cuba tahan duduk depan lappy sebaik mungkin, telan air liur sebyk mungkin, kunyah mentos, etc. Cum lunch, kepala mmg pusing tak hingat punyer, so terus decide utk half day je terus. Drive laju punyer, tangan kanan pegang stering, tangan kiri standby pegang plastic and main gear. Last2, sambil drive tu isi perut terkeluar...tapi time tu takde tempat yg sesuai utk stopkan kereta. So layan la drive lagi sambil muntah hihi...harap2 org sebelah tak perasan ku pegang plastic sambil uwek uwek :p Terasa macam supermommy pun ader hehe.

Hari ni check up, Alhamdulillah baby grows well, despite ku pernah keluar spotting 3x. Dr Zana ckp, loya2 tu biasa...hopefully this time it’ll be different. Yela sekarang dua2 yg keluar boys, maybe kali ni rezeki girl plak kan :)

Oh lupa, hari ni rasa agak luar biasa semangat dalam diri...sebab baru sahaja membeli 2 buah novel setelah sekian lama (read: months or years ago) ku tak membeli buku/novel. Untuk menghilangkan stress keje, ku beli Sophie Kinsella ‘Shopaholic & Baby (sbb ku tgh preggie kan, so sure akan byk relates dgn diri hehe) & ‘Bukan Yang Pertama’ karya Salina Ibrahim. Malam ni kalau tak mengantuk bole start kick off....hopefully semangat membaca ni akan berterusan for the yr 2010 :p

Alamak kepala dah start sakit balik la isk isk....memang sah masalah pembawakan kots huhu

8 comments:

ieka said...

kalau tak sebab makan sama tadi tak ku tahu.. huhuuh semoga dipermudahkan semuanya sepjg 30 minggu mendatang :)

Anonymous said...

I just discovered the website who writes about
many
home business reviews

If you want to know more here it is
home business opportunity
www.home-businessreviews.com

LiTtLe^m3 said...

saya doakan kali ni baby girl yg sihat dan comel ya...

Zuedin said...

congrats akak..may it goes well..

win said...

Yati, congrats2!!.. kite same lagi ekk.. bile due?

y@tipruzz said...

waa sama lg congrats gak! kite edd 26 sept. awak?

(^o^) myjuliana said...

waaaa.. awak preggie ek? macik jeles ok..

win said...

kite 28 July.. awal sket dari Yati! lebih kurang cam dulu gak kan.. beza dlm 2 bulan.. huhu