15 April 2011

work work work

When the big boss keeps on mentioning your name in a meeting, it sends two signal...

either she appreciates what you're doing and it's kind of giving a recognition...OR

she is expecting more from you and hey you, do expect to receive more works yer!!

Adoiyaiiiii kelmarin sehari suntuk meeting dari pagi sampai ke Maghrib...tu pun ada hati bos mau sambung lagi tapi mujur my immediate bos yg baik hati lagi sporting kasik leeway dekat ai dan kasi ai balik (my typical reason - takde orang nak ambil baby saya dekat nursery bos!!). I bet colleague2 ai yang lain confirm 'jeles' sebab ai dapat special treatment camni. I joked with one of my colleagues....'ko takde anak yg mahu disusukan:p" Ntah pukul berapa derang habis meeting semalam ai pun tak tahu hihi

Dan yang best, sambil meeting sempat lagik tuh bergosip dan beremail cerita pasal AP kereta....sesiapa yg terasa sila angkat tangan :p


Anyway tq yer korang, u light up my day..kalau tidak harus aku pengsan sehari suntuk duk dlm bilik meeting yg sejuk banget tuh!! Dengan sesema dengan demamnya...iskkk memang patut ai dpt excuse balik kelmarin :)


So my dear friend and friend and friend, silalah organize jalan2 cari makan di Sweet Chat yer...penat tau ai duk promote sedari dulu pasal durian pancake dia!! Duk asyik tepek gambar je keje :p

6 comments:

aida said...

ok sweet chat cafe, next weekk... merembes aku dok tgk gambar durian pancake kau tu

Farra said...

aku tak tahan bau durian cemana?

laydida said...

send signal balik kat dia yati, "kalau ko bagi aku MAPS 5 takpe ler.." hehe

yatiscloset said...

aida - aku yg mkn byk kali ni pon taknah bosan :p

farra- sedappp sbb ade whip cream nyummehhh

huda- opppsss i dun dare enuff to speak it out :p

kaezrin said...

minggu depannnn jommm

y@tipruzz said...

jumsssss!! kena block meeting siap2 tauuuu :p