24 September 2012

Devils food choc cake n me...

ibarat irama dan lagu yg sangat susah untuk dipisahkan. Dan sekarang, nampak gaya the boys in the house pun sudah jatuh cinta sama ini kek! Makanya dalam masa seminggu sahaja mama dgn rela hati baked 2 whole cake for the boys :)

sesi potong kek...cepat2 potong kek tu sementara Ammar tgh tido haha kalau tidak konfem kek kena slash sana sini tanpa belas ihsan :)

ok dia dah aim choc chips tuh...

selamat 3 slices masuk dlm perut..1st round

sesi mengutip choc chips

 
tak sampai beberapa jam...tinggal seketul jer?? konfem sedap! haha

kek whole view sebelum dipotong

lelehan Beryl's milk chocolate compound tu sgtla drooling! rasa dia mmg sedap...ngap begitu sahaja pon bley habis satu bar!

Devils choc cake kedua yg dibuat keesokan harinya. Eat at ur own risk. Kalau alignment sudah lari, siapa yg patut dipersalahkan? :p

Now sudah mengidam nak buat lagi...tapi cream cheese dah habis..malasnya nak ke Yummie beli stok baru! huhu

For recipe, click label 'resepi' on ur right side bar ok...anda pasti tidak menyesal hihi

5 comments:

CT said...

sedapnyeeeee nampak.....apatah lagi rasa..nyum nyum nyum...


adda syuhada said...

baru nampak dh brapax telan air liur...klu kt depan ni xcukup 3slices nih..

y@tipruzz said...

our family's favourite hehe..so silalah try buat..konfem puas giler time mkn tu hehhe

LiTtLe^m3 said...

ohh.. sgt chocolate nya :D... tu dh buat saya dh tak buat lg sejak first time try hr tu.. nnt la buat lg :D

y@tipruzz said...

Sgttt sinful kannn silalah buat berkali kali!