12 September 2006

Biskut Raya for sale!

Assalamualaikum sumer!

Nak iklan sket, saya ada amik order utk tempahan biskut raya. Rupa biskut tu spt di bawah:



Chocolate cornflakes (RM15 @ 50 pieces) - with almond inside

Chocolate chips (RM16 @ 50 pieces) - with almond & oats!

Tester sumer dah sold out, tapi rasa dia insya allah sedap hehe. Saper yg berminat bley email calx_88@yahoo.com, sape org TM korang tahula email aku ape kan :)

Free delivery of course!

Sape yg nak order utk mkn before raye pon bley sbb so far ramai order utk mkn skang....by the way saye akan stop amik order by 2nd week puasa ok.

Thank you and selamat bakal menyambut Ramadhan al-mubarak!

8 comments:

ummi said...

*banyak songeh* - kalau biskut choc chip (with almond and oat) tu tambah raisin buleh ke? eh, lapa lah pulak..

yatipruzz said...

hmm akak rasa2 nak order brape...nak tgk dulu hehe

aida said...

yati, nak resipi chocolate cornflakes tu, e-mail kat aku ekk

Pruzz said...

Mana bole bagi resepi..kira trade secret la tuh..P&C

ummi said...

yati, kalau 3 je boleh ke? satu nak makan la, 2 lagi utk raya. kalau takleh entertain takpe, really.

aida said...

ceh pruzz yg kemut :P

+cheeps+ said...

aku ngan bangganya telah menghabiskan sume sample yg Yati letak kat ofis...

yatipruzz said...

ko pon bace blog aku eh cipox hehe