15 September 2006

J card day Tmn Equine 21 Sept....nak gi ke tak nak gi ke tak???

pening pening...cuti dah tinggal sket, kalo pegi duit confirm abis.

next month kena renew roadtax ngan insurance....

next month raya...duit raya, tol, minyak, etc....hush byk tuh beb

so apekah kesimpulannya?

...............ala sedey sedey!

8 comments:

aida said...

tak payah la pergi, ko nak beli apanya lagi.. brg kat rumah tu tak banayk ke

kan nak bayar ansuran rumah lagi :P

yatipruzz said...

itula diri aku ni...senang tergoda masalahnyer teruk kan...

(60% aku tak cuti la that day heheh)

Anonymous said...

hehe yati ni..bayangkan betapa tak bestnye pi shopping tu..so takyah ler cuti kan...pi balik keje je la yati..pi sorok cc siap2 yer..takut tersalah gune..hehe
-su-

myjulieyana said...

yati, simpan duit pergi bercuti.. dah banyak dah kasut & handbag awak tuh.. hehehe.. kite malas nak ambik tahu dah pasal sale nih.. sbb neverending.. lagipon tadak duit dah.. manjang sengkek by end of the month.. =) kite ingat nak simpan duit pegi melancong.. hari2 tgk airasia je.. hehe

yatipruzz said...

kengkawan...hehe kite tak cuti kamis ni ok! nekad ni :p

julie - cuti2 mesia kitorang akan disambung taun depan..taun ni no budget maa!

azrin said...

utk menambahkan lagi tahap nekad ko utk tidak bercuti tuh...
"takyahla pi..dahla jj tmn equine tu kecik je..brg bknnyer byk sgt...lagipon aritu aku dah compare harga masa j-card day ngan harga masa megasale carnival sama sejibik tau...cumanya j-card day tuh kita dpt voucher RM10 for every RM100 spent tapi jenuhla kene bersesak2 sedangkan kalau g masa megasale takyah sesak2 seteruk itu"...oleh itu takyahla g dah j-card day kalau utk tahun itu kiter dah g sekali...hehehhe

araamy said...

pegi lah yati... ini lah masanya nak membeli bebarang utk raya... nnt bulan pose dah tak larat... amik EL... kul 730 dah terpacak kat depan JJ... bebarang letrik mmg takde sale sangat... tapi baju kekanak sure ade sale punyeee... pegi laa yati pegi laaa pegi jgn tak pegi...

yatipruzz said...

rahimi telah mensaikokan aku dgn aura jahatnyer hehe

p/s: paling2 pon aku pi after opis la ...tp kalo parking penuh aku blk :p