18 March 2009

template?

adakah ini sesuai ?
perlukah something more catchy??
hahaha... komen komen...

17 comments:

yatipruzz said...

kalo nak background putih bley tak?
hehe demand plak eh :p

sikulat said...

suggest.. nnt kite tempekkan.. kita tak sure which is yg awak paling suke.. hehehe

Boleh demand.. tapi kena specific..

Abah said...

Template dah ok tapi gelap sgt

sikulat said...

uiks.. bergembira menukar2 layout .. hehehe

part's yang banner here tuh, kite boleh change jadik gambar anak2 ke.. cam kite letak muke bebudak kat tepi layout kite tuh.. asalnye utk ads

Nazmi said...

asal ade gambar laki tuh?? plek je.haha.sile2 tukar

designer said...

sedang di usahakan....

yatipruzz said...

ku baru abis miting huhu.

alamak semah..i likeeee!
nanti kite banjer mkn eh toche!!!

aida said...

uii lawa, aku pun nak suruh smah design aaa

yatipruzz said...

akakaka jgn jeles arrr :p

tu aku soh semah buat part time..sure masyuk! Bakat usah dipersiakan cewahhhh

Farra said...

wah menarik..siap ada gambo belah bawah tuuuu

ummi said...

hak cerah ni ok.
tadi gelap sgt. kalo nak kaler gelap, font dan lelain tu kena cerah skit kot.
eh.. diriku yang dull ni banyak songeh plak pasal warna..

sikulat said...

yati.. nanti awak betulkan labeling erh. Sbb ada yg banyak kali kuar.. tapi same & bercampur2.. hehehehe.

So.. ini akan mengurangkan sket kepanjangan label mu..

Abah said...

ok yg ni cun! Semah, jgn lupa "pau" Yati

yatipruzz said...

yep labeling tu tahu byk salah hehe
anyway toche toche!!!!
i like!!!

eZa said...

ok dh kot nih. terang, cerah, bersih, ceria! ;)

CT said...

menarik...!!!!!!

Nazmi said...

waaa da lawa.best2