14 April 2009

a new milestone

Firas officially dah bley duduk!
And to celebrate that achievement dia kena sakit mata....so mama was on 'mc' for 2 days sbb dia taleh pi nursery.
Time pegi klinik last sunday dia adalah baby ke-5 kena sakit mata on that day :p
adakah sakit mata pon seasonal? ahakssss

Dan disebabkan mama mc, dptla mama batch cook for firas utk stock 2 hari. Dlm gambar tu adalah finely blended porridge with dates, and applesauce+raisin.

5 comments:

CT said...

waaaahhhh yummynye stock mknn firas...

dah buh susu mama kat mata firas..?thats the best medicine for sakit mata..:)

ShaFiAti said...

sakit mata firas tu kan..merah tak mata die? ke byk tahi mata je ek?
sbb balqis pun last week byk tahi mata tapi tak merah pun mata die...n same to lutfi today..mata die pun byk tahi mata n tak merah..

firas mmg putih la dr idlan..n betul kata tini..cam arab sikit..heheh

Farra said...

setuju ngan kct punya idea..u've been tagged!;)

y@tipruzz said...

k.ct - aiseh lupa nak buh susu mama heehhe. tapi dah ok dah after buh ubat titik +antibiotik.

su- byk tahi mata...dlm tak merah. cuma bwh mata cam bengkak sket memula kena tuh.

Nur Suraya said...

salam yati... lama tak jumpa.. pastu actually dulu jarang online lama-lama... bz la kononnya :p Would like to put your blog in my blog list..... ok kan... tata.