28 April 2009

hasil rembatan...

di Jcard Day last week, excluding barang2 mama and abah.
Konon takmo shopping...tapi at last bwk balik voucher rm70.
Pasnih kena insaf sebulan dua utk tidak menyopingkan diri :)

Tapi yg special nyer kali ni, kami pegi naik motor. Memula dah naik keta,

tapi Q and jem tak hingat, last2 patah balik and naik motor je lagik sonang.
Cumanye bila naik motor ni brg2 yg nak dibeli sgt restricted lah. Tapi ade hikmahnyer...
at least tak byk abis duit kan :p





Idlan mmg sgt hepi dpt beg sekolah baru. And mainan lego spiderman tuh, tu lah tangkapan yg sgt berbaloi rasanyer :)

12 comments:

tini said...

kalau dapat voucher rm70, so ko shopping rm700 la ye :)

sikulat said...

uuuUUUUuuuuuUUUuu... banyak tuh...

kite ari tuh konon nak beli lego utk bebudak nih.. soh mirul pilih.. di pilihnya yg rege 500+.. pengsan rasanye.. last last tak beli pun.. beli menan lain yg lekat tampal gak.. tapi rege tak smp 50 inggit aje.. sbg ganti.. ahahhahaa

Farra said...

aku dpt voucher rm30...mu lg byk shopping aa tu..btw berbaloi la kalau lps ni berjaya tak shopping lg :D

ummi said...

jangan bawak keta weii.. akak nak balik rumah pon susah. sampei atas bukit org letak keta. jem kan main.

shawLycious said...

hi come and have a look at my pretty Tie Rack scarves and ties
i post them directly from the UK :)

http://shawlycious.blogspot.com

XOXO,
nurul

y@tipruzz said...

k.tie - org sumer kiasu, siap parking kat tepi entrance tiket, naik atas divider, etc..giler sungguh ari tuh! Kami jugak aman damai naik motor hihi

semah - lego tu 70% off, jadi 30 jek :))) Beg tu 50% off..suke suke!

farra- harap2 berjaya la insaf barang sebulan dua :p

ShaFiAti said...

cantik le beg ben-10 tu...heheh...byknyer shooping baju anak2?

cam last year la...su shopping baju bebudak dpt rm40 voucher..mmg insaf le...rase takmo shopping dah..

7th may-jcad day puchong..wanna go? hehehe

Zuedin said...

waaaa bnyknya baju kanak2. nie tetiba terkonfuse ni...sebab tak soping baju wafiy bnyk2. bli seluar je ngan overall je.rugi rugi. (ala sebenanya takder geng nak soping tu cam skema sikit tu) :P

y@tipruzz said...

kitorang jln berpecah zue. Kite incharge baru kekanak and diri sendiri. Hubby shopping brg dia jer. Then jumpe blk utk bayar hihi.

sue - bulan May kena block shopping. BUdget kena allocate tuk besday cik abe ku plaks :p

Anonymous said...

baju yg awak pakai tadik mengapa tiada dlm gambar di atas? eehhehe

y@tipruzz said...

hehehhe...kan dah tulis tuh..excluding barang2 kite n pruzz :p

satu lagi kaler biru met, tapi dark blue..so tak sama ngan awak la hoho

puterikiut said...

uish sakan tu.. takpe sekali sekala..

nnt buat tau tag wallpaper tu..semah pun dah tag tu..hehe