26 June 2009

delayed post

1. Luncheon @ SF bersama mommies2 blogger. First time jumpe k.Elin time tuh.
Bak kata farra, next time kena date tpt lain...kalo idak harus kopak macik!
(aku curik gambo ko eh farra tq!)



Dan ini, adalah hadiah giveaway from k.elin bersempena contest 1000th post by her. Kiut and comel kan? Eni jgn jeles :p Tima kasih daun keladi lain kali buatlah contest lagi hihihi.



2. Si kecik still demam+batuk+sesema+muntah lagik..since Tuesday. Finally yesterday we made a visit to his paed, and was given antibiotic on top of his usual medications. Today hantar ke nursery, sian dia flat je muka huhu. Cepat sembuh ye adik!



3. Gastik ku still belum ok..on off tapi everyday mesti akan kena. Pelik jugak, diet dah control, ubat pon dah makan, tapi still kena. Letih betul camnih. Dugaan dari Dia kots...harap2 cepatla ok, pose ganti masih byk berbaki :(

4. Umi, Papa ngan Adik tgh berleisure2 di korea skang nih. Esok depa balik, tak sabor nak dgr citer ape yg depa borong kat sana. Berjaya jugak derang jejak ke Jeju Island yg duk disebut2 dlm TV3 tuh :p

and last but not least,

Congrats Mak Ude!!!
or shall we address you as Dr. Nurul?
hehehehe balik sini cecepat yer!!!

8 comments:

mak ude said...

laa...siannye firas. mesti badan susut ni, x tembam lagi dh.
Dr Nurul? aisehh..cam ayu sgt je,,Dr Huda kot.hihihi

y@tipruzz said...

berat firas 8kg timbang kelmarin.
tu la...kt nursery ramai budak tgh demam...it sure gonna be a long cycle huhuhu

ade beli handbag utk kak ja ke? kalo awak tak beli, kite belikan jer kat kl nanti....

Farra said...

tu aa mkn Chic Lagsa! cemana nak baik gastrik..hehe..gurau jek

tudung tu lawo aa...apa kata lepas pakai interframe sket model tudung kat dlm blog? hehe sure anggun!

H1N1 pon jejalan eh..paling baru makbapak aku yg baru balik umrah pon baru je book tiket gi India Utara pulak..inilah kesnya org ada duit kuang kuang

next time, tepi sg jek makan..huh, frugal abeh

y@tipruzz said...

parents aku patutnyer trip may, postpone ke June. Mak aku ajak pi dubai plak dec. Ikut nafsu mau ikut, intai poket kim salam byebye jela aagagagga.

ayam golek pantai la plak next gath!

mak ude said...

handbag k.ja dh beli. baju budak2 busuk ni dh setengah bag dah ha...penin2

y@tipruzz said...

waaa bebudak tuh tak braper paham...mak budak yg terlebey syiok nanti :p

tinidewi said...

ti.... aku recommend ko telan herbalife la untuk gastrik mung tu. manalah tau, Insya Allah, berkesan. tapi jawapannya tak segera laaa.... telan berbulan2 baru nampak impak. my mom dulu pon gastrik gak... tahap teruk punya gastrik aaa, then setiap bulan mesti demam sekali. now dah OK since dia istiqomah telan nutrition food. nutrition food ni membalancekan segala issue2 dalaman from within, and build up your immune defence system.

Anonymous said...

Enrinkmomia [url=http://wiki.openqa.org/display/~buy-prednisone-without-no-prescription-online]Buy Prednisone without no prescription online[/url] [url=http://wiki.openqa.org/display/~buy-cytotec-without-no-prescription-online]Buy Cytotec without no prescription online[/url]