20 June 2009

Di waktu pagi:
Kacau mama basuh pinggan lagi....ha dudukla dlm tuh :p


Di waktu tgh hari:
Abang dtg interprem plak hehe


Semalam perut dah sihat lepas kena gastric attack yg agak teruk khamis baru ni. Tu pon ku control makan betul2...breakfast cuma mkn roti 2 keping, lunch mkn nasi tak pedas, dinner mkn roti jer. Serius takut kena cam kes khamis, ptg tuh...tido pon tak lena menahan sakit. Malangnyer ari ni attack dtg lagi....aduhai tak selesa betul. Perut rasa stuffy jer....agaknyer asid naik ke esofagus (refluks) lagik. Perut rasa lapar tapi disebabkan sakit, selera langsung takder.
B dah bising soh pegi jumpe specialist balik....tapi ku malu hoho. Sebab patutnyer follow up last month, tapi bila sihat sket biasala aku mengelat. Now ni sakit mcm nak menjadi2 balik, adesss perlukah berjumpe Dr Ong ku itu? malu satu hal, takut kena marah sama sbb tak pegi follow up...adesss dilemanyer lahai!

......
......
......
......
......


Lepas puas mencari-cari akhirnyer ku berjaya jumpe appointment card Dr Ong.
Kalau esok teruk jugak, confirm senin ku gagahkan diri berjumpe dgn dia :p

3 comments:

LiTtLe m3 said...

eh budak ni... suka plak dia dok dlm mesin basuh.. huhuhuhuhu

eLLe said...

ala yati standardla tu, sehat skit mula la ngelat..tp doc manede marah, kang marah2 customer lari susah die..sure die lembut jugak...hehe..

ShaFiAti said...

doc ong tu spital mane yati? spital kar kajang tu ek?
ok ker die?

cam same kes ngan hsbnd su jek..huhu...

smoga cepat sihat..:)