12 May 2011

ms pinky

My pinky girl finally arrived...slight delay in the shipment tapi takper, selamat sudah.
Looks cute in real :)
My smallest bag in collection, but still can fit in my Swing pump, wristlet, hp & compact powder...that's good enough.

7 comments:

Ummu Auni said...

lawanya!! harga berapa ni? tak ada nak tolak handbag lama ke..kikiki

CT said...

chantekkkkkk excellent taste....

ummi said...

slurpppp *drool*
ni buleh masuk tak diaper, kain lap, botol susu 2 ketui?

yatiscloset said...

tq tq!

aini - kalo ade aku nk tolak nnt aku habaq kat blog ok :p

k.tie - bila dah kuarkan pam, of course leh masuk pampers, baju spare & botol :) Setiap bag saya wajib muat sumer tu kihkih

Farra said...

tak dinafikan mmg cantik

sib baik x minat hi3 :D

puterikiut said...

Cantik la :) yati amik la gambar yati galas atau pegang..

yatiscloset said...

hehe malu la :p