20 October 2005

16 Ramadhan

Hm today dah masuk 16 Ramadhan...means dah lebih 1/2 bulan Ramadhan berlalu...target aku nak baca Quran 1 juzuk sehari tak tercapai la...dah way behind target isk isk...

Skang aku tgh excited giler pasal bukak pose kroni's on 29hb ni...kat umah halim confirm BBQ as main menu yey! Tak sabor nak bergather2 sesama kengkawan..lama dah tak jumpe reramai cam zaman dulu2...dulu slalu gather kat pulau..sejak kawin aku dah lama tak jejak kaki ke pulau huhu.

Tahniah kepada kawan baik B merangkap kawan lelaki yg aku percayai merangkap teman sepermainan ping pong kitorang...saudara Armizy and tunang dia Ida...semoga majlis kalian berjalan dgn lancar insya allah....tade aral sampaila aku, pruzz and idlan kat majlis ko! Wah 1st time attend majlis kawin kengkawan kat masjid putra hehe...best best :)

Skang dah setengah bulan berpuasa..tapi aku cuma penah masak air tgn sendiri 2x jer huhu...nasi ayam dan tomyam....nyummmsss....betapa malasnyer aku nak masak weekdays..balik ofis penat...kan best kalo ofis abis kol 4pm :p Weekend ni bukak pose umah umi lagik...sambil2 tuh nak pi amik biskut2 raye yg org tempah...next week bukak pose umah halim...next next week? ohhh raye dah kita eh!!!

1 comment:

Anonymous said...

Your blog is great If you have unwanted hair, I'm sure you'd be interested in Home Electrolysis Stop shaving & visit Home Electrolysis