08 October 2005

menu Ramadhan

1 Ramadhan
sahur - 2 keping roti bakar + air masak
buka - nasi putih + ayam masak pedas + sayur lemak nangka (kedai masakkan :p) + tepung pelita 2 biji

2 Ramadhan
sahur - nasi +sardin + french fries
buka - nasi minyak + ayam masak merah nyummmsss

3 Ramadhan
sahur - nasi + drummet hot spicy ayamas + french fries
buka - hmm tgh dok pk la nih heheh

Bila bace report kad si limau, adoiiii strict nyer diet dia....takpela...asalkan berat aku tak naik time pregnant dulu udah ler...hehe ni halle nano nak dpt, sure lagi kurus aku hihi

Esok balik ampang bukak pose umah umi, huishh menu dah ade dlm tgn aku...ikan bakar cicah asam, kerabu, udang masak lemak cili api, sotong masak pedas, ayam goreng .....belum campur kuih muih aku nak pi beli ngan pruz nanti...adoiii lambatnyer esok!

2 comments:

aida said...

yati.. pelik la hang panggil aku limau.. sebab dah kenal live kan, panggil aku puan aida ke (ecey ecey.. muahaha)

yatipruzz said...

ala saje je sebut limau...sebab mcm best plak sebut limau..hehe ok pasni aku panggil aida...;p