18 April 2007

i] Org ckp...there's always sun shine after the rain...and it does happen today!
Tak dpt L, dpt K dan B pun jadila...
Yang pasti kali ni tade omong2 kosong dgn idlan lagi hehehe

Oh semlm anak terunaku membuat 'sedikit' hal....blk dr ofis, terkebetulan geng kamceng dia (nama Farhan gak umur 5 thn) pon tgh nak masuk umah, ditariknyer tangan mama dia masuk ke umah geng dia tuh. Mama ni punyerla malu, mujur geng jugak ngan mak si Farhan ni...tapi still malu what! Bukan main syok dia main dlm umah Farhan tu, sampai buat drama swasta takmo blk umah even tho jam dah tunjuk pukul 7pm. Last resort, mama pon terpaksala tipu sunat ckp nak pegi JJ la ape la itu la...sumer tak menjadi, last sekali ummi Farhan terpaksa olok2 tutup tv, lampu, pintu umah depa...dan meng'escort' kami anak beranak blk umah (umah kitorang mcm menghadap satu sama lain).

.....harap2 ptg ni anakku tidak mengulangi kejadian semlm....dah pandai bertenggek kat umah org!

ii] Marble choc cheesecake utk Tini...

mujur semlm ade lord of the rings...so tadela mengantuk tunggu kek masak :)
Tengok LOTR teringat si wanie yg cukup obsess ngan Aragorn dier hehehhe..semah igt tak? zaman dolu2 kat putrajaya dulu :p



4 comments:

Kopi Suam said...

yati sedapnyer..berapa hengget tu :). Berat berapa dan bagi le harga :). Mcm berminat aje ni

ummi said...

ni lah yang akak tak koser masuk blog yati ni. buat perut lapar je.. nyam nyammm

tini said...

yati, kek tu sedapppppp!!!!!!!! kitorang dah makan satu slice sorg petang semalam. yummyyyy! kalau ikutkan hati nak tambah lagi satu slice tapi sabarrrrr :P

yatipruzz said...

k.zira- marble choc cheesecake berat 1.1kg RM33 (round mould 8')

ummi- hehe lapar pi mkn, saya pon sokmola lapar skang :p

tini-korang jgn bolot dua org je, kasikla alesya samer ehehhehe