07 December 2009

HTC Touch 3G

Sabtu pagi masih berfikir-fikir....sabtu ptg terus kami ke Mines dan tangkap ni.
So selamat tinggal nokia daunku....jasamu ku kenang :)
Anyway saya masih simpan nokia daun tu. Harga trade-in cuma rm80...baik simpan ye dak.
Saya agak stress la jugak sbb tak reti nak guna phone baru ni. Nak answer call pon terkial-kial.
Lagi stress bila byk contact dan sms yg hilang...maknanye data tu sumer tersimpan dlm phone lama...bukan sim card. Leceh sungguh.
Lepas ni plan nak jumpe sikulat atau ijah sbb mereka pengguna htc jugak....dan yg penting mereka cerdik bab2 gadget ni, kena mintak tolong sifu set kan few settings :p Manual terlalu sempoi dan tidak membantu langsung....
aduhai....dah ada phone baru pon susah rupanya hum hummmm

11 comments:

puterikiut said...

wahhh cun

tinidewi said...

patut la semalam aku nampak muka ko stress dok belek2 handphone. aku ingatkan stress hp lama rosak.... rupanya stress tak reti guna hp baru hehehe.

LiTtLe^m3 said...

oh saya pun grab satu kat PIKOM PC Fair HTC Touch Cruise RM1200 berbaloi rasanya sbb hp saya hilang (kena kebas ker saya tak tau sbb hilang di hotel) tak pasal kena modal. mmg tensi cam org bodoh plak terkial2 tgk phone kan :P

ShaFiAti said...

rugi tak lunch ngan yati..if not leh i tgk henpon canggih u ni..hihihi...

y@tipruzz said...

takdela canggih mane pong su :p

hari ni tensi lagi tetiba taleh nk launch internet browser huhuhu

Farra said...

wowi hebatsss

same la aku pon tatau guna hp canggih ( not really canggih pon :p)..so cikgunyer mmg semah / ijah :D

mufis said...

bagus2, termakan hasutan membeli phone baru nampaknya :P

-aida

LiTtLe^m3 said...

kak... ada masanya phone ni giler skit pun.. dia kan cam PC so cam kadang2 dia hang (boleh??) dan kadang2 dia tak nak run program. sabo je kan!

y@tipruzz said...

hang taknah lg...tp opera browser tu takmo run ader la...dia duk kuar screen gelap "loading htc" jer..awak penah ke gitu?

LiTtLe^m3 said...

setakat ni tak pernah tapi dia loading lembabs skit ada la... dia ala2 nak hang kot tu? err tak baper sure.. nanti tanya hubby coz dia pakai model sama ngan akak nya.

y@tipruzz said...

baiti, dah ok plak today hehe.
betul la...dia ade angin mood swing kots :p