29 December 2009

Mc D cornetto sundae



This is my no 1 favourite amongst all ice-cream that i've ever tasted before.
Creamy-milky-'chocolaty'...you just name it..sumer ader...it's just perfect, at least to my tastebuds :) Harga pon murah ajer...konfem mampu beli hehe
p/s: Pics taken yesterday, bought from the Sg Besi drive-thru. Ate while driving utk menghilangkan rasa sakit kepala huhuhu

8 comments:

atulhani said...

sy pun suka aiskrim tu kak.. tp suka yg strawberry.. but, dh lama cam takde aiskrim ni, kalau ada pun, dia cuma letak yg crunchy tu jek, coklat chips takde, tu yg tak best..

y@tipruzz said...

eh kite slalu gi mc d ade jek :)

eLLe said...

eh eh sejak bile ada nih..nampak sgt x up to date..heheh..

tini said...

owh nampak menarik nyer. awat aku tak pernah try yg ni kalau beli ice cream mcd? hmmm...nak kena beli ni before pantang ni :)

sikulat said...

kite pegi ari ahad arituh tade pun yati.. huhuh.. kite pi amik mcflurry oreo.. budak2 makan cone biasa tuh.. (ahahha.. mak budak plak lebey2 makan eskrem)

p/s: makan eskrem menghilangkan sakit kepala.. best nih.. hehehe

y@tipruzz said...

eh korang biar benar...kite pegi byk mc D..so far sumer ader..korng yg x perasan kots hihi.

dia kan ade sundae biasa (tak letak choc chips n crush cone tuh), yg ni cornetto sundae tabur chips n cone tuh RM3.90

Farra said...

tak pernak try sbb tak penah tahu kewujudannya, boleh?

sian ko pening bau perfume kete aku ..hihi jgn serik noo

tini said...

yaaa aku sudah try tadi after g checkup. sanggup g mcd kat pkns bangi tu pagi2 semata2 nak try ice cream ni, nasib baik ada eheheh