24 December 2009

j-card day

Dalam kata taknak pergi tu, tapi akhirnya sebelum pulang ke rumah kelmarin sempat juga saya menyimpang ke Jusco, jenguk2 J-card day yg tengah berlangsung tu. Dalam masa yg sangat singkat, & orang ramai yg penuh berkerumun di sana sini, sempatlah saya & en suami membeli beberapa items:
  • sweater/jacket utk idlan & firas...khas utk tahun depan punyer trip :)
  • 2 tshirts utk idlan, 1 utk firas
  • 1 khakis utk idlan (utk firas tak beli sbb seluar dia dah byk...campur turun temurun dr si abang lagi :p)
  • 2 casual blouse utk diri sendiri
  • 5 pasang 'spender' utk idlan

En suami pun boleh tahan shopping sakan utk diri sendiri...takpelah kan, sekali-sekala treat utk diri sendiri.

Esok cuti Krismas, apa plan korang during this long, extended weekend eh?

saya masih buntu nak buat apa...boring boring......

7 comments:

Anonymous said...

情色視訊成人影片18成人情色小說情色視訊成人影片18成人情色文學色情小說成人影片18成人成人貼圖區情色文學情色貼圖色情18成人情色文學情色貼圖美女視訊美女

tini said...

sempat lagi balik dari opis g ke jj! gigih betul!

Farra said...

waaaa hebatsss
eh tade beg tgn ka? aku ingat ko suke kumpul handbeg

kami punya aktiviti weekend ni: kemas umah sbb sgt tak terurus, sabtu pagi servis kete then birthday party anak buah, ahad gi tadika uruskan baju2 n buku sekolah & baking cake requested by SIL..huhu bykkk

Farra said...

ikan bakar tan ling kat mana?

y@tipruzz said...

tini - sape yg x gigih kalo bab shopping kan???

handbag baru beli kat s'pore. Nnt pruzz jeling kalo beli lg hihi.

ikan bkr tanglin..belakang ofis polis bukit aman, dekat ngan tmn rama2..aku fail bab tunjuk jln nih...taleh bwk korang hihi

ShaFiAti said...

sempat lagik nyimpang tu..ish ish...taper...skali skala..su ade gak plan nak pi..tapi masa begitu cemburu..hihihi...

yo yo je la su ni kan...hahaha

tini said...

ya betul! kalau bab shopping mmg gigih. aku kalau tak memikirkan dah sarat sgt ni mmg aku redah je memandangkan aku mmg cuti eheheheheh