27 August 2011

of shoes management :p

Operasi mengemas rumah hari ni. Tergerak hati nak bukak rak kasut, dan keluarkan mana2 yg tak patut sbb rak dah semput dan penuh sesgt...En Hb pun dah bising2 tuuuhhh. Bila disusun, uh uhhhh tak sangka i have soooo many shoes!!! There're more not in the pic actually ngeeeeee :p


Not so warna-warni..majority is black and brown..biasalah senang nk match2 gitu :)


This is my all-time favourite amongst all..hadiah dari En Hb tapi of course saya yg pilih la :)

and this kononnya my kasut raya..tapi hb cakap, tingginyerrrr takkan nak berjln raya pakai 3 inch kotssss???


ahhh mama dah buang tebiat kot gatal beli kasut tinggi sgt ..pastu nak dukung si Ammar lagi ke hulu ke hilir...haaa sah la mama dah miung :p


Okla nak sambung mengemas ngeeeeeee sempat lagi tu update blog hihi

2 comments:

aida said...

Aku kasut raya tak beli ngaaaaa. Hasutan aini di metrojaya semalam x berjaya

armouris said...

info tentang rak kasut di SIHAT SELALU - Rahsia Mendapatkan Ruang Lebih Besar di Rak Kasut