13 December 2005

double celebration

[1] HAPPY 2ND ANNIVERSARY TO US! (13 Dec 2005)

[2] HAPPY 1ST BIRTHDAY (10 Dec) to our beloved Idlan Farhan. Semoga anak mama & abah membesar dgn sihat, menjadi insan yg soleh & berjaya dlm hidup di dunia mahupun di akhirat kelak...insya allah. Mama & abah luvs u sooooo muchhhh!!

:: Kitorang celebrate besday idlan kat umah umi kat ampang bersama2 ngan besday cousin dia, Hannah Yasmin (29 Nov). Kami beli kek chocolate indulgence utk Idlan, mummy hana plak buat sendiri besday kek hana...atas icing kaler pink, dlmnyer strawberry+walnut kek. Kitorang pot luck food, so umi goreng mihun and buat nasi impit, mama idlan buat fetuccine alfredo and choc chips muffin (kali ni muffin ku menjadi dgn sedapnyerr hehehe) and mummy hana buat roti jala+kari ayam. Kesian mummy hana, mangkuk vision berisi kuah roti jalanyer terhempas dek buatan adik aku time nak angkat dari keta..so disebabkan serpihan kaca termasuk dlm kuah tu, makanye umi terpaksa buang the whole kuah+isi ayam..isk iskkk tensen betul ngan adik ni careless dan kasar betul. Tade rezeki kami nak rasa roti jala kali ni.

:: time nak tiup lilin dua2 besday boy and girl tgh keletihan sbb x cukup tido...idlan dah merengek2, so kami pump susu kejap kasik dia bertenaga balik, kak hana dia pon dah rengek2...kasik relaks dulu. So kami makan2 dulu, in the middle baru potong kek. Tu pon susah nak capture shot menarik utk besday boy n girl ni. Payah yg amat nak kasik depa behave depan kek huhu...so gambar pakai amik jela mane yg sempat janji ader!

:: Alhamdulillah perut sumer kenyang dan food byk lebih. So cam biasa at the end tu sesi tapau mentapau dijalankan. kek idlan hampir runtuh sbb dah lama duk kat luar :(

:: Mama & abah kasik vcd sesame street : ELMO count 123 and flash card to idlan (sori eh mama n abah tgh kopak taleh beli hadiah memahal)...to hana kami kasik vcd sesame street jugak...umi kasik idlan kasut garfield (tp mama yg belikan hehe), mummy hana pon kasik kasut kat idlan, mickey kaler biru. Papa kasik baju kat idlan n hana....and taun yg pertama ni cuma ade sorang kasik besday CARD kat idlan...that is mak ude!!! tq mak ude :)

6 comments:

myjulieyana said...

anniversary ke? hehe.. happy anniversary & happy birthday to Idlan!

yatipruzz said...

a'aah wak..dah 2 thn hehe..tq!

tinidewi said...

hehehe happy birthday idlan. Auntie pon tarak sen nak kasi hadiah kat idlan hehehehe. auntie muah je la ek? muaaaaahhhhssss!!!

:P

yatipruzz said...

hoho tq autie tini. muahhhs jugak utk adik zahra from idlan hehehe...(gatal)

aidura sofiee said...

Yati, eppy belated anniversary 2 both of U and eppy belated birthday to dearie Idlan. :)

yatipruzz said...

tq kak aidura!