22 January 2008

1] Yep, exam was over..bagaikan 1001 beban diangkat dr bahu dan kepala. Malam bley tido dgn aman, tiada lagi assignment or anything yg perlu difikirkan...at least for the next 2 weeks. Tak payah kunci jam pukul 4 pagi utk bgn study...bley tido dgn lena sampai subuh :) Alhamdulillah soklan senang utk siapa yg dah study, prof siap pos mid term script results kepada semua org...all the way from Sintok tu baik hati betul prof aku.

2] habis xm pegi SR utk beli kek besday umi and papa...terkezut bangat tgk harga kek dah naik ke RM70! isk ish inflasi sungguh, a rise in the overall price level which is not compensated with an increase in salary...at least to us in T* yg tak naik gaji ni...tak adil tak adil huhu. Juice kat kedai mkn ofis aku dulu RM1.50, skang RM2!

3] anak teruna skang ni pepagi buat hal takmo mandi...terpaksa berperang sakan sebelum gi school...aduhai skang ni everyday masuk ofis lambat :(

4] baru pinjam novel Judith Mcnaught dari tini...my ofismate. Skang memlm bole memanjakan diri dgn membaca majalah pa ma, mami baby dan novelssss...syioknyer rasa!

9 comments:

tini said...

a ah dah naik harga kek SR skang! hari ahad tu nuar g beli indulgence sebab ngidam, tu yg tau harga kek dah naik huhuhuuhuh

p/s dah abis buku tu, ada lagi 2 lagi by JM ko bleh baca :) tak cukup, ada 4-5 buku by mary higgins clark yg recommended kalau nak baca :)

yatipruzz said...

hohoho baik hati sungguh kawanku ini...ok nnt aku baca cepat2

mardhiah12 said...

buku JM tajuk menda weh
aku dah bosan baca buku terbaru JM sekarang, tak kick mcm dulu

Farra said...

mus'ab everyday mandi kerbau, susah sgt nak mandi
yati, aku cuba cari recipe Choc Indul. but setakat ni belum jumpa lg, mmg teringin nak buat

yatipruzz said...

tu buku lama dia kot..night whispers. Tapi lembab giler aku baca, baca sket aku dah tertido. Nampaknyer mmg sah aku ni kaki TIDO!

choc indulge- aduss bestnyer bila teringat! Kalo dpt resepi vanilla dia tu best, yg choc tu just buat choc mousse kan? sbb bila letak luar both cream cair giler...

yatipruzz said...

idlan pon sejak gi school dah tak gosok gigi..sbb mandi kerbau + perang sakan...every morning suara aku akan jadi high-pitch huhu

Anonymous said...

Mett, kite beli kek birthday Aqilah merangkap kek birthday mama dia jugak kat SR, terkejut harga naik RM75!

mardhiah12 said...

night whispers tak besh aa, tak kick. itu ler permulann buku dia yang kurang best..aku sedih la buku JM dah tak best mcm dolu2..

org lain ckp buku baru dia mmg dah tak kick dah

yatipruzz said...

met mott biasala inflasi!! sumer brg naik, gaji je tak naik :p

ntahla aini, yg aku igt aku paling suke "whitney, my love"...byk kali aku ulang hehe

sejak kawin dah lama x bace novel cintan...ni baru ade chance hihi